Podcast: Morten Bruun vil have det hele tilbage

Danmarks bedste fodboldfortæller og Manchester United-fan er atter med i vores podcast, hvor han sætter ord på corona-tiden og varmer op til, at Premier League starter igen i næste uge.

Hvad kan vi forvente os af Premier Leagues genstart? Hvor stærkt står Manchester United forud for den resterende del af sæsonen? Og hvad vil det betyde for den engelske fodboldkultur og Premier League som brand, at kampene skal afvikles uden tilskuere?

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Alt det tager OldTrafford.dk Podcast en snak med Morten Bruun om. Fra sin have i Højbjerg i udkanten af Aarhus har vi fodboldeksperten med på en telefonforbindelse med fuglepip i baggrunden. Og han lægger ikke skjul på, at han tørster efter at få fodbolden tilbage i dens fulde form.

– Jeg ønsker ikke en fodboldverden, hvor fansene ikke kan stå med hinanden over skuldrene og synge slagsange. Jeg ønsker ikke en steril fodboldverden, hvor vi tager så meget hensyn og glemmer at leve, fordi vi er bange. Jeg er gal på corona, siger Morten Bruun. 

Undervejs hiver vi også tre lytterspørgsmål op ad hatten – de tre bedste fra bunken, som alle kvitteres med et eksemplar af “Matchday – Turen går til engelsk fodbold”. 

Vært: Jonathan Damm Seldorf

Producer: Emil Jørgensen

 

 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

United laver "fanmosaik" på Old Trafford til kampe på tomme tribuner - du kan få dit ansigt med

Næste artikel

Den store optakt: Premier League er tilbage

ANNONCE