Podcast: United er nummer 1, og på søndag gælder det Liverpool

Kan det næsten blive mere spændende end lige nu? United er nummer et og konkurrerer med Liverpool i toppen af ligaen, og på søndag mødes de to hold så i et vaskeægte topbrag.

Manchester United har gang i, hvad der kan gå hen at blive en mindeværdig uge i 2020/2021 sæsonen. Det vender vi i ugens podcast ved først at kigge tilbage på sejren mod Burnley tirsdag aften, hvor Paul Pogba var fremragende, og så har vi ellers fokus på kampen mod Liverpool på søndag.

Det er normalt et meget imødeset opgør, men den her gang er der noget ekstra over det. Begge hold er i toppen af tabellen, og sidste sæsons mestre fra Liverpool risikerer at ryge seks point efter United, hvis ‘De Røde Djævle’ render med sejren.

Rivaliseringen mellem de to klubber og betydningen af søndagens topbrag kigger vi nærmere på i denne udsendelse, hvor vi har en Liverpool-fan med. 

På grund af COVID-19 restriktioner sidder deltagerne ikke – som normalvis – i samme studie, men hver for sig i egen lejlighed. Det giver lidt tekniske udfordringer undervejs, men vi håber, det er tilforladeligt.

Vært: Peter Hasle Laursen
Gæster: Christian Beenfeldt Rothausen og Jakob Langkilde

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Mit bedste minde fra en Liverpool-kamp

Næste artikel

Pogba forudser krig på Anfield

ANNONCE