Poyet: David Moyes tog det sværeste job i fodbold

To pressede managers møder onsdag aften hinanden. Sunderland-manager Gustavo Poyet udtrykker sympati med David Moyes før semifinalen.

Selvom Sunderland ligger lunt i svinget til en plads i Liga Cup finalen på Wembley før onsdagens anden semifinale, så er det en særdeles presset manager som onsdag aften gæster Old Trafford.

Sunderland ligger nemlig i øjeblikket og kæmper under nedrykningsstregen i Premier League.

– Under normale omstændigheder, hvis Manchester United havde ligget i top fire og vi lå midt i tabellen, så havde det nok været en større kamp for os, siger Gustavo Poyet før aftenens semifinale, som de går ind til med en føring på 2-1.

– Det ville være kæmpestort og en unik mulighed for os. Men på grund af der hvor vi ligger i ligaen, så er det lidt underligt. Men begge hold har chancen for at ændre sæsonens forløb i den her kamp.

Han erkender samtidig at han ikke vil være den eneste manager, som er under kæmpepres onsdag aften. Også David Moyes kæmper i øjeblikket med lidt af en skuffende sæson for de forsvarende mestre.

– David tog det måske sværeste job i verden. Det ville altid være det sværeste job at tage over for Sir Ale Ferguson. Det er en kæmpe opgave. Det er ikke som at tage over for en manager i en anden klub. Jeg håber at David får den tid der skal til for at ændre på tingene. Han fortjener det efter det han gjorde i Everton, lydet det fra Gustavo Poyet.

Han er derfor sikker på at Manchester United nok skal kæmpe for sejren onsdag, men han lægger samtidig til, at selvom Sunderland klart prioritererer overlevelse i Premier League, så går de efter videre avancement.

– Hvis nogen skal vinde den her kamp, så er det Manchester United, men det er samtidig en stor mulighed for os og den vil jeg ikke lade gå til spilde så let. Hvis vi ikke vinder, så skal det være fordi Manchester United var virkelig gode. Ikke fordi vi gav dem sejren. Vi kan ikke gå efter 0-0. Vi bliver nødt til at score et mål, siger Gustavo Poyet, som til kampen vil få opbakning af over 9.000 tilrejsende Sunderland-fans.

Forrige artikel

Avis: Real Madrid interesseret i Wayne Rooney

Næste artikel

Video: Her er Juan Mata

ANNONCE