Q&A med Ten Hag: Jeg vil gøre alt for, at United kommer tilbage på den rette hylde

Manchester United-manager, Erik ten Hag, svarer herunder på en række spørgsmål om hans forventninger til klubben, spillerne og fans.

Erik ten Hag blev i dag, mandag, officielt præsenteret som Manchester Uniteds nye manager.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Han har blandt andet brugt sin første dag i trænersædet på at besvare en række spørgsmål om, hvilke forventninger han har til klubben, spillerne og fans verden over.

Herunder kan du læse, hvad han havde at sige til klubbens officielle medier.

– Hvordan har du det med at komme til Manchester United?

“Jeg vil bruge ordet ‘spændende’. Jeg ser virkelig frem til at komme i gang. Klubben har en enorm historie, og vi ønsker at bringe klubben tilbage til det niveau, hvor den hører hjemme.”

– Hvad ser du allermest frem til?

“Først og fremmest vil vi gøre fansene stolte. Det er en stor udfordring, fordi vi lige nu befinder os i en mindre god situation. Jeg vil gerne bygge et hold, der kæmper for hinanden, som er samlet, og som vil opnå resultater. Vi spiller jo i Drømmenes Teater. Vi vil gerne underholde, men i sidste ende er intentionen at spille fantastisk fodbold.”

– Du havde din sidste kamp med Ajax i sidste uge, og nu sidder du her i England. Hvad fik dig til at ville komme så hurtigt? 

“Du er nødt til at forberede dig grundigt før en sæson, og når du er i en klub, vil jeg sige, at det er en kontinuerlig proces. Du arbejder på næste sæson, men du er stadig i gang med den nuværende. Jeg er kommet for at møde folk og opstarte strategien, forberede pre-season, forberede personalet og forberede truppen.”

– Hvad skal der ske i løbet af de næste par uger?

“Allerførst har spillerne brug for en ferie, inden vi starter pre-season d. 27. juni. På visse positioner ønsker vi at forny truppen, men jeg ved, at truppen har potentiale, fordi den endte som nummer to i ligaen sidste år. Jeg glæder mig til at påbegynde samarbejdet med spillerne.”

– Hvor vigtigt er det for dig, at spillerne imponerer dig hen over sommeren?

“Det er, hvad jeg forventer. Jeg har høje forventninger til mig selv, og det er også det, jeg kræver af mit hold. De skal samarbejde, og de skal yde deres bedste hver dag. For mig er ‘godt’ ikke godt nok. Vi skal gøre det bedre.”

– Hvordan vil det være for dig, når du første gang går ud af tunnellen, og du ser 70.000 fans stå klar til at byde dig velkommen til Old Trafford?

“Det ved jeg ikke. Vi må vente på det øjeblik. Det, de kan forvente, er, at jeg vil yde mit bedste. Jeg vil gøre alt for, at United kommer tilbage på den rette hylde.”

– Ajax og United er begge hold med meget klare identiteter som klubber, men hvor vigtigt er det for dig at bringe din fodboldfilosofi til Manchester United?

“Vi behøver ikke nødvendigvis at spille min form for fodbold. Det handler om Uniteds identitet og filosofi, men vi er nødt til at bringe strukturer i måden at spille på, så vi kan spille angrebsfodbold.”

– Du har beskrevet Ajax som en ‘fighting-machine’. Er det sådan, du også vil bygge dette United-hold? 

“Altid. Overalt hvor jeg har været i min karriere, har jeg haft høje krav til mine spillere. Jeg forventer, at de kæmper og giver 100 procent. Jeg har allerede nævnt, at godt ikke er godt nok – nej, ikke kun det. Vi skal gøre det bedre, og de skal samarbejde. De skal forenes, danne et hold og kæmpe mod modstanderen.”

Forrige artikel

Ten Hag: Klubben har en fantastisk historie - lad os nu skabe en fremtid

Næste artikel
Ralf Rangnick

Alarmerende læsning: Rangnick på dybt vand og "forfærdelig" stemning

ANNONCE