Raiola bekræfter: Pogba skal ingen steder

Paul Pogbas agent, Mino Raiola, bekræfter overfor Sky Sports, at Pogba bliver i Manchester United, og at der er snak om en kontraktforlængelse til franskmanden.

Spoler vi tiden et år tilbage, var Paul Pogbas fremtid meget uvis. Mino Raiola skød rygter ud i øst og vest, mens Pogba heller ikke selv ville knytte sig 100 procent til Manchester United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I dag er situationen dog en anden. Pogba virker som en ny spiller, der har genfundet sig selv i Solskjærs projekt, og nu bekræfter hans agent, Mino Raiola, at han er helt bundet til Manchester United.

– Pogba er en nøglespiller for United, de har gang i et vigtigt projekt, og det er han 100 procent en del af. Manchester United vil ikke acceptere et bud på ham denne sommer, og vi er i gang med at forhandle om en ny kontrakt – ingen stress der, fortæller Raiola til Sky Sports.

I mellemtiden bekræfter den kontroversielle agent også, at hans andre klienter som Matthijs de Ligt og Erling Håland bliver i deres respektive klubber, på trods af stor interesse fra andre klubber.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Weekendserie om moderne fodbolds kampplads i Manchester - Afsnit to

Næste artikel

OT.dk-transferoverblik: Bekymrende stilhed fra United

ANNONCE