Rashford: Det er målet

Marcus Rashford er glad for sejren over Brentford, men ser frem mod de næste vigtige kampe.

Den magiske målmager Marcus Rashford scorede Manchester Uniteds enlige mål onsdag aften da Brentford blev besejret 1-0 på Old Trafford. Selvom han nok er tilfreds med United endelig, fik en sejr i Premier League igen kigger han frem mod Uniteds næste mange kampe.

– Vi er i en periode af sæsonen, hvor hver kamp er vigtig, og hver kamp tæller, så vi er glade for sejren, og forhåbentligt kan vi komme tilbage til hvor vi var for et par uger siden.

Rashford anerkender selv at det har haltet, men han vil heller ikke lade niveauet falde.

– Det er vigtigt at vinde den næste kamp. Alle er klarover at vi ikke kan spille vores bedste hver uge, men der er aldrig et tidspunkt hvor vi kan lade vores standarder falder, og vi skal blive ved med at bygge på hver uge.

Han ser også en forbedring hos holdet og i den måde de spillede.

– Vi var en smule mere tålmodige ude af boldbesiddelse, vi ventede på de rigtige betingelser for at presse frem for at presse hver bold. Vi var rolige og blev ved med at kommunikere, forsøge at stoppe deres forsyningerne til deres forreste spillere.

Efter nederlaget til Newcastle, blev Manchester United overhalet indenom, men målet forbliver en top-4 position og en kvalifikation til Champions League.

– Det er målet [top-4], vi vil have så mange point som vi overhovedet kan, og vi vil forsøge at vinde hver en kamp. Vi skal bare blive ved med at spille godt, gøre vores bedste, blive ved med at restituere, og gå videre til den næste kamp.

 

Manchester United fik endelig en sejr igen i Premier League, og er på nuværende tidspunkt på en fjerde plads i Premier League. Men det har haltet i de sidste par kampe. Tror I United igen kan finde formen og sikre en plads i top-4? Opret en profil på hjemmesiden og giv dit bud på hvor du tror Manchester United slutter i Premier League. 

2 kommentarer
  1. United skal nok finde formen igen og slutte i top 4 og tage et stykke sølvtøj mere 🤞

    👹COME ON, UNITED👹

  2. Med tanke på kampprogramet som ser tilforladeligt ud på papiret, kontra den enormt tætte nedrykningskamp bliver alle de resterende kampe i Premier League vanskelige, især fordi vi stadig har utroligt svært ved at dræbe de kampene.

    Jeg tror dog stadig top 4 selvom vi ser trætte ud nu, og det gør jeg fordi vi snart har både Eriksen og Casemiro med igen og det er altafgørende for en stærk slutspurt i sæsonafslutningen.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: Tilbage på sporet

Næste artikel

Ten Hag: Sejren giver os energi

ANNONCE