Ten Hag: Sejren giver os energi

Det var en tilfreds Erik ten Hag, der reagerede på sit holds 1-0-sejr over Brentford.

Man skal bladre mange uger frem i kalenderen for at finde en uge, hvor Manchester United ikke spiller både i weekenden og midtugen de kommende uger og måneder.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Derfor er det essentielt, at klubben har energi med til det hårde kampprogram. Og det mener manageren Erik ten Hag, at holdet fik over onsdagens 1-0-sejr over Brentford.

– Sejren giver os energi. Det skal vi tage med til lørdag, som er endnu en stor kamp (mod Everton, red.), sagde han, og uddyber således om aftenens kamp:

– Det var en meget god præstation. Første halvleg spillede vi flot fodbold, og det var ikke nemt mod så godt et hold, for de forsvarede kompakt og vi tillod ingen chancer. I anden halvleg tillod vi kun én, så præstationen var god.

Midt i første halvleg måtte Ten Hag dog skifte Luke Shaw ud med Tyrell Malacia som følge af en skade. Men det var ikke meget, hollænderen ville løfte sløret for, når det kommer til skadens omfang.

– Det kan jeg ikke sige noget om i øjeblikket. Vi er nødt til at vente på diagnosen, som vi får i morgen. Men jeg ville ikke tage nogle chancer, så jeg tog ham direkte ud.

1 kommentar
  1. Tja Malacia så faktisk ok ud efter et par indledende fejl som kunne have været kostbare, men jeg kan lide hans indstilling, håber dog ikke Shaw er ude alt for længe, han har været god i denne sæson og vi har brug for ham.

    Kan vi slå Everton hvilke jeg klart forventer hjemme på OT er vi ovre den lille krise der har ramt holdet, måske pga lussingen på Anfield, tror den har sat sig dybere end vi vil indrømme.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Rashford: Det er målet

Næste artikel

Månedens spiller i marts ifølge brugerne

ANNONCE