Rashford efter rodet sejr: Ville gerne have været bedre, men ‘job done’

Marcus Rashford sikrede med to mål en sejr på Cypern, men englænderen var ikke tilfreds med Manchester Uniteds præstation. Han ville gerne have haft, at de havde spillet bedre.

Marcus Rashford kom ind og gjorde forskellen i dagens opgør mod AC Omonia. To mål og en assist til den på ny målfarlige 24-årige. Selvom Rashford spillede en brand god kamp, så han dog gerne, at Manchester United som hold spillede bedre.

– ‘Job done’, men vi ville gerne have spillet bedre. Vi forsvarede ikke dårligt, men vi lavede fejl.

AC Omonia kom også foran 1-0 på trods af United dominans i starten af kampen, og Rashford forklarer, hvordan Ten Hag bad indskifterne om at satse mere offensivt.

– De første 35 minutter, før de scorede, spillede vi godt. Vi skulle bare have skabt flere chancer. Da Ten Hag lavede udskiftningerne, bad han os om at være mere dynamiske, tage flere chancer fremad i banen og score mere.

Marcus Rashford er tidligere i sæsonen blevet brugt som angriber, men den plads var i dag overladt til Ronaldo, og Rashford måtte derfor tilbage på sin i langt tid sædvanlige venstrekant. Det glæder dog englænderen, der ser venstrekanten, som hans mest naturlige position.

– Venstrekanten er nok den mest naturlige position for mig, men jeg kan lide at spille begge dele og hjælpe holdet. Hvis man får skader, ved man aldrig, hvad der sker, og hvor der måske er behov for en.

Rashford lavede i dag en assist til medspiller Martial, og de to så virkelig ud til at finde hinanden godt på banen. Rashford har heller ikke andet end roser for angrebskollegaen.

– Han [Martial] er en stor spiller for os, og har været det i lang tid. Når han er glad og i sit es, er han en utrolig spiller. Vi har begge været skadet – han længere end jeg – så det er godt for ham at få nogle minutter og få indflydelse.

Forrige artikel

Indskiftningsduo sikrer United-sejr på Cypern

Næste artikel

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

ANNONCE