Rashford har nydt en uvurderlig pre-season

Marcus Rashford har nydt godt af Uniteds pre-season og håber på at komme tilbage på holdet den kommende sæson.

Der blev ikke skrevet mange positive historier om Manchester Uniteds forrige sæson. Og dette gælder bestemt også engelske Marcus Rashford, som formodentligt ønsker at glemme det år helt. Det startede med et brændt straffespark i EM-finalen, efterfulgt af en langvarig skade. Og selv efter han kom tilbage, var det aldrig den samme angriber, som tidligere har været en af de farligste spillere i Uniteds offensiv.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men det er fortid nu, og Rashford er mere end klar til den nye sæson. Ligesom resten af holdet, har den engelske stjernespiller set godt ud under Uniteds pre-season-tour. Dette er også noget, som han selv har lagt mærke til, og som har bragt en del glæde tilbage.

– Jeg føler mig kampklar, jeg føler mig stærk, og vi er kommet ud af touren uden nogen skader, fortæller Rashford.

– For os er det bestemt en positiv ting at have et frisk hold klar til at starte sæsonen. For mig personligt er det en uvurderligt pre-season, som jeg har haft, tilføjer han.

Normalt er pre-season kampene ikke noget, som fylder vildt meget. Det er en mulighed for at afprøve forskellige spillere og taktiker. Men for Marcus Rashford har det fyldt mere end det normalt ville.

– For det meste tænker jeg ikke så meget over det, da vi normalt spiller kampe om sommeren og sådan noget, så næste sæson ruller ligesom bare videre fra den foregående sæson, forklarer Rashford.

– Men i år har jeg haft tid til en pause, hvile, restituere mentalt og fysisk, og så har jeg haft en ordentlig pre-season. Jeg føler mig virkelig glad. Jeg er glad for, at det lykkedes mig at gøre det, uddyber han.

Han håber på, at holdet kan få en bedre start på sæsonen, og på samme tid bruge den forrige sæson som motivation.

– Forhåbentlig kan vi starte sæsonen meget bedre i år, men vi er nødt til at bruge sidste sæson som brændstof for at forbedre os og bevise, at vi er bedre spillere end det, vi viste sidste år, fortæller Marcus Rashford.

Forrige artikel

Transferoverblik: Ten Hag har taget stilling til flere spilleres fremtid i klubben

Næste artikel

Romano: United holder øje med ung Salzburg-bomber

ANNONCE