Rashford kåret til månedens spiller i klubben

Marcus Rashford tager prisen som månedens spiller i Manchester United for januar måned.

For anden gang i træk vinder Marcus Rashford prisen som månedens spiller i Manchester United. Han vandt også prisen i december måned.

Det flotte spil fra før årsskiftet har angriberen taget med sig ind i 2023. Det er derfor på ingen måde overraskende, at Rashford atter løber afsted med prisen.

Marcus Rashford har været involveret i alle Uniteds kampe i januar, og det har kastet hele syv mål og en enkelt assist af sig. Rashford kom bl.a. på tavlen i storkampene mod Manchester City og Arsenal.

Den engelske landsholdsangribers vanvittige målstime var også tæt på at gøre ham til rekordindehaver i klubben. Havde det ikke været for en kontroversiel VAR-kendelse i hjemmekampen mod Reading, var Rashford blevet den første United-spiller til at score i 10 hjemmebanekampe i træk for klubben.

Rashford må derfor “nøjes” med at dele rekorden med Dennis Viollet, som også har scoret i ni kampe på Old Trafford i streg.

Foruden Rashford var Casemiro, Bruno Fernandes og Aaron Wan-Bissaka nomineret til månedens spiller i januar.

Er Marcus Rashford vores vigtigste spiller i øjeblikket? Opret en profil på OldTrafford.dk og giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen. Så er du samtidig med i konkurrencen om en valgfri Manchester United-trøje fra denne sæson. 

 

 

1 kommentar
  1. Stort tillykke til Rashford, så fortjent og han bliver forhåbentlig også Månedens spiller i Premier League…

    Vigtigst spiller, ja mon ikke, det er ren verdensklasse, mest scorende spiller i de største ligaer i Europa pt.

    Håbet han holder kadencen sæsonen ud…😊

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Deltag i debatten og vind en trøje

Næste artikel

Startopstilling: Garnacho får chancen fra start

ANNONCE