Rashford: Vi står stærkere efter corona

Manchester United står i en langt stærkere position nu, end de gjorde, da verden gik i lockdown for tre måneder siden. Det siger Marcus Rashford, som er blevet sin skade kvit.

Før coronapandemien lukkede fodbolden ned i starten af marts, var United ubesejrede i 11 kampe. Alligevel mener holdets topscorer, Marcus Rashford, at “de røde djævle” kun er blevet bedre. 

– Jeg tror, at vi kommer ud af den her lockdown-periode i en langt stærkere forfatning, end vi var i, da sæsonen blev bremset, siger Rashford ifølge Sky Sports. 

Den unge englænder er selv blevet sin rygskade kvit. Angriberen havde ellers ikke udsigt til mange flere kampe i sæsonen, men nu er han pludselig fuldstændig fit for fight til de resterende 10-15 opgør. 

– Jeg følte personligt, at jeg havde gang i min bedste sæson nogensinde, da jeg blev skadet. Nu er jeg tilbage i kampform, og jeg er fast besluttet på at fortsætte, hvor jeg slap, siger Rashford. 

Noget kunne tyde på, det ikke bare er tom snak. I hvert fald scorede Uniteds nummer 10 tre mål i en intern træningskamp på Old Trafford lørdag. 

En anden spiller, som er kommet tilbage fra skade, er Paul Pogba. Den franske verdensmester, som ikke har spillet en eneste kamp for United i år 2020, scorede et mål og lavde to assists i samme træningskamp. 

Uniteds første rigtige kamp er fredag den 19. juni, hvor Tottenham venter i Premier League.  

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Spillerne fik træningskamp på Old Trafford

Næste artikel

Rygte: United har Donny van de Beek på radaren

Relaterede artikler
Total
0
Share