Rygte: United har Donny van de Beek på radaren

Ifølge både engelske og hollandske medier lurer Ed Woodward på, om han kan score Ajax’ 23-årige Donny van de Beek til spotpris for næsen af Real Madrid.

Manchester United er interesseret i at købe et af Edwin van der Saars guldfrø i Amsterdam, og på grund af COVID-19 har englænderne økonomiske muskler til udbyde Real Madrid. 

Det skriver britiske The Sunday Times og hollandske De Telegraaf søndag. 

Det drejer sig om midtbanespilleren Donny van de Beek, som nærmest stod med den ene fod på Bernabeu sidste sommer. Ifølge rygterne var Ajax og Real Madrid enige om en handel på 49 millioner pund, men den hollandske klub og spilleren blev enige om, at han skulle tage en sæson mere i Æresdivisionen. 

Coronapandemien har imidlertid ændret de økonomiske vilkår for Real Madrid, der nu ikke længere har råd til at kaste så mange penge efter en spiller, der ikke er deres absolutte førsteprioritet. Og det åbner døren på klem for Ed Woodward. 

United håber, at de kan sikre sig Donny van de Beek, skriver de engelske og hollandske medier. Og så endda til reduceret pris – måske nærmere 36 millioner pund. 

Om der er reel interesse fra United, eller det nærmere er Ajax eller van de Beeks agent, der forsøger at presse Real Madrid, vides ikke. Men OldTrafford.dk følger situationen og opdaterer, når der er nyt i sagen. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rashford: Vi står stærkere efter corona

Næste artikel

Tidligere Brøndby-spiller taler ud om "mareridtet" i 1998

ANNONCE