Puel: Ikke et fair resultat

Leicester-manager Claude Puel ærgrer sig over, at hans hold store indsats i anden halvleg ikke gav pote i dagens nederlag til Manchester United.

– Det er skørt. I starten af kampen tror vi ikke nok på vores kvalitet. Men herefter spiller vi med intention, og det betyder, at vi kan gøre ondt på hold som United. Men det er en stor skuffelse, for vi viste stor kvalitet i anden halvleg og havde massere af chancer for at komme tilbage.

Sådan siger Leicesters franske manager, Claude Puel, til BBC, efter hans hold her til eftermiddag måtte se sig slået af gæsterne fra Manchester, som vandt kampen på mål af Marcus Rashford. 

– Det første vi skal er at tage ansvar. Det var heller ikke en super start af United, men vi tog ikke ansvar nok. Vi spillede bolden tilbage eller sidelæns uden at kigge fremad, uden presspil og uden at sætte dem under pres. Det var en skam.

Franskmanden mener dog, at hans tropper stille og roligt spillede sig tilbage i opgøret, og han følte, at hans indskiftninger gav pote.

– Jeg ønskede at skabe mere energi. Vi havde andre muligheder (end Maddison, red.) på bænken. Jeg ønskede mere sult, så vi kunne skubbe holdet. Det var svært at generobre bolden, og vi prøvede derfor forskellige ting ud for at skabe chancer. 

– Der er rigtig stor frustration, fordi vi havde alle muligheder for i det mindste at få et uafgjort resultat. Det er ikke fair, fordi vi havde alle chancerne. Det er for svært altid at skulle jagte kampene, og det er vi ikke glade over.

Dagens nederlag betyder, at Leicester ligger på en øjeblikkelig 11. plads med 32 point. Det er 16 point dårligere end United, som blot har to point op til Chelsea på fjerdepladsen.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Referat: United sejrede i halvsløj affære

Næste artikel

Rashford vil være en allround-angriber

ANNONCE