Reserve: Leeds – United

United startede bedst på Elland Road, og kunne have kommet foran allerede efter 7 minutter da Pique header et indlæg fra Neumayer på stolpen. Der skulle…

Der skulle dog ikke gå meget længere før Lee Martin blev nedlagt i feltet og Rossi kunne gøre det til 1-0 på straffe efter 11 minutter.

11 minutter senere kunne Lee Evans så sætte en tå på til 2-0. Hans første mål for reserverne.

Leeds prøvede at presse United, men forsvaret og især midtbanen stod stærkt og holdt Leeds fra alt for meget bold besiddelse.

Første halveg stod der United på, med store bogstaver, og det lovede godt for anden halveg.
Desværre så det ud som om begge hold havde kaldt til våben hvile, og det tætteste nogen af holdene kom på at score var Phil Bardsley”s indlæg/skud som Leeds målmand lige nåede at få pareret oppe i højre hjørne.

Sylvain Blake kom på banen efter 74 minutter i sin første kamp siden han brækkede benet i sidste sæson istedet for Kenny Cooper, men man kunne se at kamp træningen manglede.

United vinder kampen 2-0 og ligger nu på 4 pladsen i Reserve ligaen med 6 point.

Husk at du kan finde alle referater i Reservernes kamp program under artikler:Reservernes kamp program

Minut for Minut:

“4. Rossi modtager bolden fra Cooper, vender rundt og skyder lige i målet fra kanten af feltet. ingen problemer for målmanden

“7 Neumayer sender bolden ind over fra fløjen og Pique kommer højest men hans header går på stolpen og leeds får sparket væk

“8 Rossi sparker på mål men får ikke ram på den og bolden kan let samles op a f leeds målmand

“10 Lee martin bliver lagt ned i inde i feltet nede ved baglinjen og dommeren er hurtig med at dømme straffe til United

“11 Rossi sparker sikkert bolden ned til højre for målmanden til 1-0. Målmanden gik til venstre

“12 Neumayer får gult for at holde en leeds spiller tilbage som eller ville have været fri ned af venstre siden

“18 Lee martin trækker poå tværs af fgeltet og bliver nedlagt, men dommeren giver fordel til Neumayer som sparker fladt mod det lange hjørne men forbi

“20 Martin bliver igen nedlagt i feltet men denne gang forbliver dommerens fløjte tavs

“21 Martin prøver at snige bolden udenom målmanden mfra midten af feltet men desværre går den også forbi mål

“22 Evans scorer fra hjørne alle misser den og bolden ender hos evans som lige får en tå på og dirigeret bolden ind til 2-0

“25 Leeds Lee prøver at overliste Uniteds målmand

“27 Leeds spiller forsøger igen men Uniteds målmand er på plads

“27 Lee Martin modtager bolden i venste hjørne af bolden og prøver at skrue bolden udenom Leeds målmand, men han er klar.

“29 Gray forsøger sig fra 35 meter, men bolden går langt over Uniteds mål

“29 Cooper forsøger sig fra hjørnet af feltet, men målmanden når op i venstre hjørne og pareret bolden ud til hjørne

“34 Gibson skyder mod det lange hjørne men bolden lige lidt for sent til at gå ind helt oppe i højre hjørne.

“35 Ian More header på mål efter hjørne Uniteds målmand kan ikke nå den men Pique for headed væk tæt på stregen

“41 Bardsley spiller 1-2 og modtager bolden på kanten af feltet og sparker første gang. Desværre får han ikke ordentlig ram på den og målmanden har ingen problmer med at samle op

45 +1 Robbie Blake forsøger sig fra venstre hjørne af feltet men bolden bliver blokeret ud til hjørne til leeds

ANDEN HALVEG

“46 Leeds på hjørne bolden enden hos en udækket leeds spiller men han får ikke ramt den ordentligt og bolden går langt forbi mål.

“48 Lee Martin modtager bolden på midten af banen og når næsten ned til feltet før han sparker på mål. Bolden bliver rettet af og leeds målmand når lige at få bolden pareret.

“54 Richie jones forsøger at senden bolden i en blød bue op i det lange venstre hjørne fra kanten af feltet

“56 Phil Bardsley ender op med bolden i hjørnet af feltet, og forsøger at lægge bolden indover/at sparke på mål men leeds målmand når lige at få hånden op i hjørnet af målet og blokeret bolden ud til hjørne

“57 bolden ender hos Johnny evans efter klump spil i feltet men han når kun at få tåen på og bolden går forbi mål

“60 Danny simpson kommer alt for sent med en tackling og må modtage et gult kort for det.

“62 Simon Madden bliver fintet af Martin og sparker benene væk under ham, det bliver også takseret til gult

“63 Martin sparker bolden indover og bolden bliver rettet af men målmanden når ned i hjørnet og pareret

“69 bolden bliver lagt indover af Dany Pugh men leeds angriber får ikke kraft nok på hovedstødet og det volder ikke Tommy lee nogen problemer

“73 Johnny Evans forsøger sig fra ca. 45 meter, men det er alt for langt ude til at det volder nogen problemer for målmanden

“74 Kenny Cooper ud – Sylvan Blake ind

“88 Lee Martin – Shawn Evans ind

“88 Danny Simpson – Ryan Shawcross ind

“92 United vinder overbevisende 2-0

Manchester Uniteds reserver har nu 2 cup kampe i træk, før de møder Birmingham d. 22 September.

Den første mod Oldham Athletic i Lancshire cuppen og herefter mod Stockport County i Manchester Senior cuppen.

Desværre bliver cup kampene ikke vist live hvilket betyder at minut for minut referatet ikke kan lade sig gøre for disse.

Karakter:

Tommy Lee 7
Havde ikke meget at lave i kampen. Gik forkert af et indlæg en enkelt gang

Danny Simpson 8
Spillede med stor autoritet og var sammen med Bardsley med til at sørge for at Leeds ikke kunne komme ned af fløjene

Gerard Pique 7
Var tæt på at score, og fik headet væk på stregen i første halveg

Phil Bardsley 7
Spillede en flot kamp som anfører og gjorde det lige lidt farligere når han var med fremme.

Johnny Evans 8
Stod sammen med Pique stærkt i midterforsvaret og havde nogle gode defensive hovedstød.

Jones 7
Spilelde med stort overblik. Havde nogle gode ryk frem ad banen og var sikker i sine pasninger.

Neumayer 8
Fik for første gang lov til at vise hvorfor han blev hentet til United. Prøvede en gang imellem lidt for hårdt, men viste alligevel den klasse der skal til for at få flere kampe

Lee Martin 9
Uden tvivl Uniteds bedste. Fik tilkæmpet sig et straffe spark og var hele tiden farlig når han fik bolden.

Danny Gibson 7
Havde et godt skud i første halveg, og fik gult for en for sen tackling i anden, men ellers så man ikke meget til ham.

Kenny Cooper 6
Havde som Rossi ikke meget held med hverken driblinger eller afslutninger i dag. Skulle nok have været skiftet ud med Blake tidligere

Guiseppi Rossi 6
Meget anonym. Langt fra en af hans bedste ampe, og selvom han scorede på straffesparket ikke bedre end et 6 tal