Reserve: Sunderland – United

United kom bagud da der var spillet bare 4 minutter, da Sunderland med et hurtigt frispark Spillede Christian Bassila helt fri. Bassila”s første hovedstød…

United kom bagud da der var spillet bare 4 minutter, da Sunderland med et hurtigt frispark Spillede Christian Bassila helt fri. Bassila”s første hovedstød blev dog flot reddet af Howard, men han kunne ikke holde bolden og Bassila kunne prikke bolden over stregen.

Rossi havde nogle gode forsøg i første halveg, men kunne ikke konvertere nogen af dem, hvilket betød at United måtte gå til pausen bagud 1-0

Anden halveg startede næsten lige så dårligt for United som første.

Sunderlands Chris Brown headede bolden forbi Tim Howard og fordoblede Sunderlands føring.

Frazier Campbell var tilbage efter næsten 9 måneder ude med en skade, og han kom godt med i kampen.
Efter 66 minutter spillede han Rossi fri i venstre side af feltet. Rossi fintede Sunderlands forsvar og sendte bolden over i det lange hjørne til reducering til 2-1

Det var lige hvad United havde brug for, og der kom mere gang i Uniteds fremadrettede spil. Desværre stod Sunderlands forsvar for godt til at det nyttede noget, og United måtte inkassere deres første nederlag i denne sæson.

United: Howard, Simpson, Bardsley, J Evans, Pique, R Jones, Campbell, Gibson, Cooper, Rossi, Martin

Uniteds næste kamp er hjemme mod Leeds Tirsdag d. 6 September.

Husk på at i under artikler kan finde Uniteds reservers kamp program, resultater og tidligere referater.