FC United delte med Winsford

FC United var onsdag aften på besøg hos Winsford i den 4. officielle kamp i klubbens historie. Første halvleg var målløs, men i anden omgang af kampen kom…

FC United var onsdag aften på besøg hos Winsford i den 4. officielle kamp i klubbens historie.

Første halvleg var målløs, men i anden omgang af kampen kom der gang i den målene. Det første kom dog til hjemmeholdets side i det 51. minut.

Men de 2.200 tilstedeværende tilskuere kunne se FC United Of Manchester slå tilbage 19 minutter senere, da Steve Torpey fik udlignet.

Få minutter efter var det så den tidligere Manchester City-spiller Adie Orr, som kunne score til 2-1 for FC United.

Festlighederne og forventningen om at få den 4. sejr ud af 4 mulige blev dog skudt i sænk, da Winsford fik udlignet til slutresultatet 2-2.

Dermed er FC United oppe på 10 point efter 4 kampe og topper tabellen i North West Counties Division Two.