Rodgers: Nederlag sammenfatter vores sæson

Liverpool-manager Brendan Rodgers ærgrer sig over nederlaget til Manchester United og mener, at kampen er et godt billede på holdets dårlige sæson.

Med 3-0-nederlaget på Old Trafford lykkes det ikke Liverpool at bevæge sig væk fra midten af Premier League, og det skulle ikke blive denne søndag, at holdets dårlige sæson vendte. 

Det ærgrer manager Brendan Rodgers, der var godt tilfreds med antallet af skabte chancen, men han erkender, at David de Gea spillede en fremragende kamp.

– Jeg synes, vi gjorde nok til at vinde kampen. Det sammenfattede faktisk vores sæson. Vi skabte mange chancer i dag, og David de Gea var man of the match. Han har haft fire eller fem kampe som denne i sæsonen, sagde Liverpool-manageren til Sky Sports efter kampen.

Mens gæsternes offensiv producerede chancer nok til at holde De Gea i United-målet beskæftiget, sørgede holdets defensiv også for at give deres egen målmand noget at lave. Brad Jones, som fik chancen i stedet for Simon Mignolet, stod bag en svag defensiv, og det var hans træner ikke tilfreds med.

– Vi lavede nogle defensive fejl, og det kostede os i dag. Vi var det bedste hold i første halvleg, men man må ikke indkassere de mål, vi gjorde. Vi kom næsten foran, og så løb de op i den anden ende og scorede, fordi vi ikke fulgte løbet fra midtbanen, siger Rodgers om Wayne Rooneys 1-0-mål kort efter, Raheem Sterling brændte alene med De Gea.

Med de tre point fastholdet United tredjepladsen, mens Liverpool sidder fast som nummer ni.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United bankede Liverpool

Næste artikel

Van Gaal: Vi skal aflevere bedre

ANNONCE