Van Gaal: Vi skal aflevere bedre

Louis van Gaal var meget tilfreds med Manchester Uniteds 3-0-sejr over Liverpool, men mener stadig, at der er plads til forbedring.

Manchester United slog søndag Liverpool med 3-0 på Old Trafford. På trods af resultatets overbevisende klang havde Liverpool mange chancer for at score, og United-manager Louis van Gaal mener også, at Liverpool havde lidt for mange chancer.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg synes, at vi har scoret vidunderlige mål. Vi holdt også vores formation meget godt. På trods af målene gav vi mange chancer væk. Det var hver gang, vi gav unødvendige afleveringer og væk. Det skal vi blive bedre til, siger van Gaal til Sky Sports.

David de Gea lavede utallige flotte redninger i løbet af kampen, og mens van Gaal roser sin målmand, mener han stadig, at der er andre, der også fortjener ros.

– Man kan altid sige, at nogle spillere har mere indflydelse på en kamp end andre, og selvfølgelig havde David de Gea stor indflydelse på kampen. Han gjorde det virkelig godt, men jeg kan også nævne andre, der også var virkelig gode og havde stor indflydelse, siger manageren.

Næste weekend rejser Louis van Gaals tropper til Birmingham, hvor Aston Villa tager imod formstærke United.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rodgers: Nederlag sammenfatter vores sæson

Næste artikel

Van Persie: Der var offside

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share