Van Gaal: Vi skal aflevere bedre

Louis van Gaal var meget tilfreds med Manchester Uniteds 3-0-sejr over Liverpool, men mener stadig, at der er plads til forbedring.

Manchester United slog søndag Liverpool med 3-0 på Old Trafford. På trods af resultatets overbevisende klang havde Liverpool mange chancer for at score, og United-manager Louis van Gaal mener også, at Liverpool havde lidt for mange chancer.

– Jeg synes, at vi har scoret vidunderlige mål. Vi holdt også vores formation meget godt. På trods af målene gav vi mange chancer væk. Det var hver gang, vi gav unødvendige afleveringer og væk. Det skal vi blive bedre til, siger van Gaal til Sky Sports.

David de Gea lavede utallige flotte redninger i løbet af kampen, og mens van Gaal roser sin målmand, mener han stadig, at der er andre, der også fortjener ros.

– Man kan altid sige, at nogle spillere har mere indflydelse på en kamp end andre, og selvfølgelig havde David de Gea stor indflydelse på kampen. Han gjorde det virkelig godt, men jeg kan også nævne andre, der også var virkelig gode og havde stor indflydelse, siger manageren.

Næste weekend rejser Louis van Gaals tropper til Birmingham, hvor Aston Villa tager imod formstærke United.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rodgers: Nederlag sammenfatter vores sæson

Næste artikel

Van Persie: Der var offside

Relaterede artikler
Total
0
Share