Rom gør sig klar til United-fans

Engelske fodboldfans lider stadig under det ry, som hooligans gav dem i 70″erne og ikke mindst i 80″erne. Dette bekræftes ikke mindst før onsdagens…

Engelske fodboldfans lider stadig under det ry, som hooligans gav dem i 70″erne og ikke mindst i 80″erne.

Dette bekræftes ikke mindst før onsdagens Champions League-kvartfinale i Rom, hvor Manchester United gæster Stadio Olympico.

Selvom der kun forventes 4.000 United-fans til byen, så har politiet i Rom gjort al salg af alkohol forbudt på kampdagen allerede nu.
Politiet i den italienske hovedstad oplevede sidste år, at tre fans fra Middlesbrough blive stukket ned i forbindelse med en UEFA Cup-kamp imod netop AS Roma.
Samtidig er dette den første kamp med engelske fodboldfans, siden en italiensk politimand blev dræbt tidligere på sæsonen.

Sammen med ærkerivalen S.S. Lazio, så er AS Roma berygtet for at have mange ballademagere blandt deres fans, men politiet har valgt at straffe de gæstende fans ved at kræve dem blivende på stadion i 90 minutter efter kampen også.

Manchester United har gjort det klart over for Roma, at de ikke syntes om behandlingen.

Uniteds fans oplevede i sidste måned at blive presset sammen i Lens, da Manchester United mødte Lille. Her endte det med, at det franske politi affyrede tåregas mod den overfyldte tribune.

Forrige artikel

Valter di Salvo vil gerne have Roma-trio

Næste artikel

Nevilles pause forlænges

ANNONCE