Ronaldo trodser Ferguson

Den 19-årige teenage-stjerne blev som ventet udtaget til U-23 turneringen ved OL i fodbold, hvilket betyder, at han først vil være spilleklar for United…

Den 19-årige teenage-stjerne blev som ventet udtaget til U-23 turneringen ved OL i fodbold, hvilket betyder, at han først vil være spilleklar for United til november, eftersom Ferguson agter at give ham ferie efter turneringen.

Ferguson udtrykkede igår sin utilfredshed med udtagelsen af Ronaldo og ikke mindst sit nyeste indkøb, argentineren Gabriel Heinze.

Men Ronaldo agter at deltage ved OL, men forstår at Ferguson er bekymret.

“Muligheden for at spille ved OL kommer kun en gang, og det kan jeg ikke melde fra til.
Jeg forstår Fergusons bekymringer, da han tænker på, hvad der er bedst for klubben. Det er kun naturligt, at han er utilfreds med min udtagelse, men fra mit perspektiv, så kan jeg ikke være mere tilfreds,” udtaler den 19-årige spiller til portugisiske medier fra hans ferie i hjemlandet.

Ferguson er især urolig for, om Ronaldo vil kunne klare de høje forventninger, som automatisk vil blive bundet til ham efter en kanon sæson med fantastiske optrædener for både Manchester United og senest med Portugal ved EM i fodbold.

Forrige artikel

Forlan i håndgemæng med Montero

Næste artikel

Neville-brødrene underskriver ny kontrakt

ANNONCE