Rooney tvivler på mesterskabet

Den nyerhvervede Everton-spiller indrømmer at Uniteds mesterskabschancer i år muligvis ser tynde ud, men slår samtidig fast at en fremtidig Premiership-…

Den nyerhvervede Everton-spiller indrømmer at Uniteds mesterskabschancer i år muligvis ser tynde ud, men slår samtidig fast at en fremtidig Premiership-titel ikke er uopnåelig.

Den 18-årige landsholdsspiller – med en værdi på omkring £30 millioner – mener dog samtidig også, at United sagtens kan konkurerre med London-rivalerne.

“Vi har nogle gode unge spillere i klubben, og forudsat at vi alle kan vokse sammen på holdet, tror jeg på at vi kan komme godt igen.”

“Det er en stor udfordring for os, og måske vinder vi ikke ligaen i denne sæson; det tager måske to eller tre år. Men jeg tror virkelig på, at vi er i stand til at matche både Arsenal og Chelsea.”

Wayne Rooney er tilsyneladende heller ikke i tvivl om, hvilken kaliber af spillere han i de næste par år skal spille og træne med.

“Der er et rigtig godt hold af spillere hér, som alle er top-spillere. Jeg håber at jeg så hurtigt som muligt også kan blive én af disse spillere.”

“De har alle store erfaringer med at spille på top-niveau og i Champions League, så jeg tror jeg vil lære en masse fra dem, og hvis jeg får brug for nogle råd vil jeg forhåbentlig være i stand til at gå hen og snakke med dem.”

Rooney mangler stadig at få resultaterne af en skanning af hans brækkede knogle i foden, for at få fastlagt hvornår han for første gang kan trække i Uniteds røde trøje.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rooneys løn afhænger af klubbens succés

Næste artikel

Skadet Ronaldo bag Portugal-sejr

ANNONCE