Skadet Ronaldo bag Portugal-sejr

Irland tog i eftermiddags hul på deres bestræbelser på at komme med til VM i fodbold om små 2 år. John O”Shea var imidlertid den eneste United-spiller,…

Irland tog i eftermiddags hul på deres bestræbelser på at komme med til VM i fodbold om små 2 år.

John O”Shea var imidlertid den eneste United-spiller, som var med på holdet, som vandt 3-0 over Cypern og dermed sikrede sig de første 3 point.

I Østrig var England på besøg, og her var det tæt på en engelsk sejr, men et fælt drop af David James gjorde at de to hold spillede 2-2. England var ellers kommet foran med 2-0 i anden halvleg.
Både Alan Smith og Gary Neville startede inde for englænderne. Der var ingen yderligere United-spillere udtaget til den engelske landsholdstrup.

Det var tilgengæld for Portugal, hvor en skadet Cristiano Ronaldo var blevet frarådet af Carlos Queiroz til at spille med i kampen mod Letland.
Men trods store bestræbelser på at overtale Portugals landstræner, Luiz Scolari, om at se bort fra dn unge Ronaldo, som dog alligevl spillede.
Det var gjorde han tilgengæld også godt.

Med et mål og en assist var han hovedmanden bag Portgals 2-0 sejr.

Nordirland tabte deres kvalifikationskamp med 3-0 til Polen med Roy Carroll på bænken.

Darren FLetcher og Skotland spillede fredag aften venskabskamp imod Spanien. Kampen måtte dog afbrydes ved 1-1 i starten af anden halvleg grundet strømnedbrug.

Forrige artikel

Rooney tvivler på mesterskabet

Næste artikel

Rooney: Fergie kan få det bedste frem i mig

ANNONCE