Ruud: Jeg er klar til at score flere kasser

Ruud van Nistelrooy blev sat af det hollandske landshold, efter at han var oppe at toppes med den hollandske landstræner, Dick Advocaat. Nistelrooy fik dog chancen igen i Hollands play-off kamp mod Skotland, hvor han beviste at det var en fejl at tage ham af holdet med et hattrick.

Sir Alex Ferguson har en lille mistanke om at Ruud van Nistelrooys mini målescoringskrise, har noget at gøre med striden på landsholdet.

Nistelrooy gjorde dog hurtigt folks mistanke om en målescoringskrise til skamme ved at score 2 mål i Champions League kampen mod Rangers og ved at score mod Blackburn i Premier League efter ikke at have scoret i 7 timer i ligaen.

Selvom Ruud er tilbage i topform, mener han stadig at United kan spille bedre end de gør. ” Vi har stadig ikke ramt formen endnu. Vi har vundet mange kampe og klarer os godt i Champions League. Vores resultater i Premier League har været bedre end nogen sinde før, i de to sæsoner jeg har været her.” sagde han til Manchester Evening News.

”På den måde er det en meget god ting. Vi er meget solide, men vi er ikke gnistrende endnu. Forhåbentlig vil vi ramme den form snart.”

”Det vil ske snart. Det er jeg sikker på. Det kan ske i Athen, hvem ved?”

Forrige artikel

Optakt: Keane efterladt hjemme

Næste artikel

Zlatan vil gerne til United

ANNONCE