Ruud: Jeg er klar til at score flere kasser

Ruud van Nistelrooy blev sat af det hollandske landshold, efter at han var oppe at toppes med den hollandske landstræner, Dick Advocaat. Nistelrooy fik dog chancen igen i Hollands play-off kamp mod Skotland, hvor han beviste at det var en fejl at tage ham af holdet med et hattrick.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Sir Alex Ferguson har en lille mistanke om at Ruud van Nistelrooys mini målescoringskrise, har noget at gøre med striden på landsholdet.

Nistelrooy gjorde dog hurtigt folks mistanke om en målescoringskrise til skamme ved at score 2 mål i Champions League kampen mod Rangers og ved at score mod Blackburn i Premier League efter ikke at have scoret i 7 timer i ligaen.

Selvom Ruud er tilbage i topform, mener han stadig at United kan spille bedre end de gør. ” Vi har stadig ikke ramt formen endnu. Vi har vundet mange kampe og klarer os godt i Champions League. Vores resultater i Premier League har været bedre end nogen sinde før, i de to sæsoner jeg har været her.” sagde han til Manchester Evening News.

”På den måde er det en meget god ting. Vi er meget solide, men vi er ikke gnistrende endnu. Forhåbentlig vil vi ramme den form snart.”

”Det vil ske snart. Det er jeg sikker på. Det kan ske i Athen, hvem ved?”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Keane efterladt hjemme

Næste artikel

Zlatan vil gerne til United

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share