Zlatan vil gerne til United

Den 22-årige svenske angriber er en meget eftertragtet efter 3 succesfulde år i Ajax, og han er nu klar til at spille i en af de bedste europæiske ligaer ifølge hans agent.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

”Spanien og Italien er de to ligaer han meget gerne vil spille i, med Italien som første valg.” sagde Zlatans agent til Calciomercato.it.

Men agenten siger, at Zlatan Ibrahimovic ikke vil udelukke et flytte til United, hvis de viser interesse.

”Hans fremtid afhænger også af hvilke klubber der giver et tilbud på ham, hvis det er højt nok, vil han flytte. Han kunne også vælge Manchester United. Hans mål er at blive den bedste spiller i verden” sagde han.

Om Sir Alex Ferguson vil finde checkhæftet frem i januar, kan der kun gættes om. Men hvis han gør, er en angriber uden tvivl en af de ting der rangerer højt på hans liste.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ruud: Jeg er klar til at score flere kasser

Næste artikel

Dato sat for United duo

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share