Ruud scorede i utroligt drama

I en kamp, som nok vil gå hen og blive EMs bedste i dette års slutrunde, kom ruud van Nistelrooy på måltavlen. Holland stod overfor Tjekkiet, som…

Holland stod overfor Tjekkiet, som selvfølgelig havde Karel Porposky med fra start.
Og det blev en yderst spændende kamp.
Efter blot 21 minutter stod den 2-1 til Holland efter Winfried Bouma havde lagt hollænderne i front efter blot få minutter spil.
Efter 18 minutter slog Ruud van Nistelrooy så til, men bare 3 minutter efter havde Dortmunds Jan Koller reduceret for Tjekkiet.

Efter en lille halv times spil blev Ruud van Nistelrooy nedlagt i feltet, men dommeren mente ikke, at det lignte et straffespark.
Kort før pausen ramte hollænderne stolpen, da Edgar Davids fyrede kanonen af udefra, men heldigt for tjekkierne, så var der få milimeters forskel fra at blive mål.

I anden halvleg fortsatte kampen i et superhurtigt tempo hvor seerne blev fodret med flotte kombinationer og lækre detaljer.
Ydermere fik vi flere gange gode forsøg at se fra bl.a. en supertændt Pavel Nedved, som dog aldrig fik scoret.
På trods af en super optræden fra Edwin van der Sar i hollændernes mål, så blev han passeret i det 70. minut, da Milan Baros scorer efter en smuk spilning fra Jan Koller.

Hollænderne blev siden reduceret til 10 mand, og det gav tjekkerne lidt mere plads, hvilket de udnyttede få minutter før tid ved endnu en Liverpool-spiller, Vladimir Smicer, som dermed sikrede Tjekkiets kvartfinale-billet.

Hvis Ruud van Nistelrooy og Holland skal have en chancen for at gå videre skal de altså besejre Letland i sidste runde.