United slap helskindede fra Madrid

Sir Alex Ferguson fortalte på dagens pressemøde, at der ikke er kommet nogle nye skader.

Manchester United er godt kørende rent skadesmæssigt. Hvis man ser bort fra Paul Scholes, der er ude med knæproblemer, og den sygdomsramte Darren Fletcher, så er alle spillere skadesfri.

Det bekræftede Uniteds skotske manager i dag på sit ugentlige pressemøde.

Det giver Fergie det luksusproblem, at han har en stor trup fyldt med sultne spillere, der alle håber på, at de kan få deres kampe.

Rotation bliver vejen frem

“De Røde Djævle” går et stramt kampprogram i møde med opgaver i både FA Cuppen, Premier League og Champions League. Derfor bliver Ferguson nødt til at rotere en del, hvilket dog ikke er helt let, når man har så mange dygtige spillere.

– Det er ikke nemt at rotere, men det er nødt til at blive gjort. Det største ansvar ligger hos mig, i at jeg skal udvælge det rigtige hold, udtalte den 71-årige manager.

– Du ser, spillere som Nick Powell og Adnan Januzaj spille mod Arsenals reserver i mandags, og du tænker “de kunne være førsteholdsspillere”.

LÆS OGSÅ: U21: Powell nettede i remis mod Arsenal

Reading skal ikke tages for givet

På mandag venter der et FA Cup-opgør mod Reading, og her kan vi godt forvente at se nogle udskiftninger på holdet i forhold til kampen mod Real Madrid.

“The Royals” vil dog på ingen måde blive undervurderet. Selvom United er favoritter, ved Fergie, at alt kan ske i FA Cuppen.

– I FA Cuppen forventer du altid det uventede. Målet er at komme i kvartfinalen (i FA Cuppen, red.). Lige meget hvilket hold, jeg vælger, forventer jeg, at vi går videre.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rygte: Nanis fremtid usikker

Næste artikel

Vinderne af Viaplay konkurrencen fundet

ANNONCE