Saha byder Rooney velkommen

Flere forskellige Manchester United-relaterede personer har siden Wayne Rooneys ankomst til Manchester United i tirsdags budt ham velkommen i klubben. Nu…

Flere forskellige Manchester United-relaterede personer har siden Wayne Rooneys ankomst til Manchester United i tirsdags budt ham velkommen i klubben.

Nu er tiden kommet til Rooneys nye angrebskollega, Louis Saha, som byder ham velkommen i klubben.

Louis Saha byder Rooney velkommen med en udtalelse til Manchester Evening News om, at Rooney skal være den hjælpende part, der kan forstærke Manchester United og føre holdet tilbage til det tophold, som det var før.

Personligt, så mener franskmanden, at Rooneys skifte til Manchester United vil få ham til at arbejde endnu hårdere, og det er der grund til, da Manchester United nu besidder 4 klasseangribere, der hver især egner sig til Manchester Uniteds førstehold med hver af deres kvalifikationer.

Lyon – Uniteds største trussel

Louis Saha udtalte, samtidig med hans velkomst-hilsen til Rooney, at det franske første divisions hold, Lyon, vil udgøre den største trussel mod Manchester United i Champions League. Dog mener Saha også, at Manchester United bør slutte som nummer et i Gruppe D.

“Vi skal gå videre til næste runde (i Champions League, red.) og slutte som nummer et i vores gruppe,” sagde Saha og tilføjede om Lyon:

“På det offensive, der skræmmer Lyon os, og sidset år var de særdeles solide.”

Manchester United lægger ud mod Lyon på Stade Gerland (Lyons hjemmebane) i Champions League d. 15. i denne måned.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rooney til scanning idag

Næste artikel

United i bøn til Portugal: Skån Ronaldo

ANNONCE