United i bøn til Portugal: Skån Ronaldo

Ifølge assistenttræner Carlos Queiroz, så har Ronaldo klaget over et muligt tilfælde af brok, og Sir Alex Fergusons højre hånd mener, at Ronaldos helbred…

Ifølge assistenttræner Carlos Queiroz, så har Ronaldo klaget over et muligt tilfælde af brok, og Sir Alex Fergusons højre hånd mener, at Ronaldos helbred er i fare, og at han måske skal opereres, hvis han spiller i Portugals VM-kvalifikationskampe mod Letland og Estland.

”Vi har pligt til at forsvare vores spilleres interesser, og samtidig har vi en forpligtelse overfor vores to millioner fans”, sagde Carlos til Manchester Evening news.

”Vi kan ikke klinisk sige, at han ikke kan spille, Ronaldo har klaget over lidt ubehag, og han har et problem, som vi ved kan udvikle sig til noget alvorligt, hvis vi ikke er forsigtige.”, fortsatte han.

Ronaldo har indtil videre haft en travl sæson, hvor han først var med et skuffende portugisisk U-23 hold til de Olympiske Lege i Athen, hvorefter han blev kastet direkte i kamp, og den hårde start kan være have direkte forbindelse til skaden.

Henrique Jones, der er tilknyttet den portugisiske lægestab, bekræftede, at Ronaldo har en potentiel skade, men understreger at Ronaldo er med i de to landskampe.

”Jeg er sikker på, at han kan spille to landskampe”, sagde lægen.

Også Ruud van Nistelrooy har fået diagnosen brok og ventes først klar om nogle uger.

Forrige artikel

Saha byder Rooney velkommen

Næste artikel

Heinze: Argentina før United

ANNONCE