Schmeichel hjælper Sir Alex

Den legendariske skotte leder fortsat efter en målmand til Manchester United efter at klubben for 2 uger siden besluttede ikke at forlænge med hverken Roy…

Den legendariske skotte leder fortsat efter en målmand til Manchester United efter at klubben for 2 uger siden besluttede ikke at forlænge med hverken Roy Carroll eller Ricardo.

Kampen om målmændene er i øjeblikket hård. Specielt kampen mellem Arsenal og Manchester United kan betyde en guldgrube for de engelske aviser, som vælter om sig i rygter hver dag.

Frygten for ikke at finde den rette til posten i Uniteds mål har nu også fået Sir Alex Ferguson til at reagere. Han har således kontaktet Peter Schmeichel for at tage den legendariske dansker med til råds.

Schmeichel bekræfter kontakten overfor Sky Sports.

“Vi har haft en samtale omkring målmænd. Da han hentede Tim Howard troede Sir Alex han havde den rette,
Når er i United, så spiller du på et hold med kontrol over bolden hele tiden og som har en masse chancer. Det er svært, da mange målmænd elsker at være med i spillet,” udtaler danskeren til Sky Sports.

Han skulle angiveligt have anbefalet Brad Friedel, Andreas Isaksson og Fulhams Edwin van der Sar.
Sidstnævnte spiller forsøgte Ferguson allerede for 6 år siden at hente, da Schmeichel trak sig tilbage fra sin United-karriere.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Magnier svært bevogtet

Næste artikel

Van der Sar skifter til United

ANNONCE