Schmeichel nyder livet som ambassadør

Peter Schmeichel fylder i dag 50, og han fortæller, at han nyder sin rolle som ambassadør for Manchester United.

I dag fylder The Great Dane 50 år, og den kan han fejre som en del af klubben, som han elsker. For selvom Peter Schmeichel forlod Manchester United i 1999, indtager han en rolle som ambassadør og repræsentant for klubben ved diverse arrangementer for sponsorer og andre partnere. 

Den post er han rigtig glad for, da det betyder, at han kan forblive en del af den klub, som han efterlod sit hjerte i. 

– Det er over 14 år siden, jeg forlod klubben som spiller, men United har altid været i mit hjerte og vil altid være det, siger han ifølge klubbens hjemmeside. 

– Jeg har været tilbage mange gange og kigget ind på Aon Training Complex og set kampe på Old Trafford, men nu er der en årsag til, at jeg kommer der, og det er noget, jeg virkelig nyder.

Den store fødselar tog sig også tid til at snakke om den enorme udbredelse, klubben har i hele verden. Gennem sin ambassadør-tjans rejser han rundt kloden rundt, og han oplever den støtte, som United nyder alle vegne fra.

– Så mange mennesker kender klubben og spillerne, men de kender ikke bare folk som Rooney eller van Persie, de ved alt om klubben, selv de allermindste detaljer. Når man rejser til arrangementer for klubben i eksempelvis Vietnam, kan der være 500 til 1000 mennesker i lufthavnen for at vente på dig eller til det event, du deltager i. Jeg tror ikke, nogen anden klub i verden har den slags kraft, siger han. 

Trænger du til at blive mindet om de gamle dage, hvor Schmeichel agerede levende mur i United-målet, kan du se nogle af hans fineste øjeblikke i trøjen her.

Forrige artikel

Video: United-stjerner forsøger at beatboxe

Næste artikel

Avis: Carrick får sin vilje og forlænger

ANNONCE