Shaw: Vi startede ikke godt

Luke Shaw erkender, at Manchester United havde det svært i starten af kampen mod Young Boys, men understreger, at resultatet er vigtigere end præstationen.

Manchester United vandt med 3-0 ude mod Young Boys, men det var ikke helt så let, som resultatet måske indikerer. Young Boys startede bedste, og Luke Shaw, der var tilbage i startopstillingen, anerkender, at United ikke kom særligt godt fra land.

– Det var ekstremt svært i de første 25-30 minutter. Måske i hele første halvleg. Vi startede ikke godt. Det har vi ellers gjort i de sidste par kampe, men det gjorde vi ikke i dag, siger Luke Shaw efter kampen og erkender, at kunstgræsbanen også gjorde det svært for United: 

– Banen var svær at spille på, men vi fik styr på det, og Paul leverede lidt magi ved det første mål og med straffesparket, så det fik os til at slappe af.

– Den her slags kampe, hvor vi er favoritter, er altid svære, men heldigvis fik vi de tre point. Nogle gange handler det ikke om, hvordan vi spiller, men om resultatet i den her slags turnering, og det fik vi i dag, siger venstrebacken.

United fører gruppen efter første runde med ligeså mange point som Juventus, der dog har en marginalt svagere målscore. Næste kamp er hjemme mod Valencia.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ronaldo udvist: Kan være i karantæne mod United

Næste artikel

Mourinho: Færdigt arbejde

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share