Teddy Sheringham

Sheringham efterlyser lederskab i “retningsløse” United

Den tidligere United-angriber mener, at Manchester City søndag udstillede Uniteds mangler som fodboldklub.

Det er fra toppen i Manchester United, at klubbens problemer starter ifølge Teddy Sheringham. Den tidligere angriber så søndag eftermiddag, at det var forskellen på de to Manchester-klubber.

Lige nu sidder der en “interim” på managerposten, som afløste en anden der også var “interim” til starte med. Det forvirrer mere end det gavner, tror Sheringham, der savner lederskab og retning i sin tidligere klub.

– Se på Manchester City. De er under ledelse af en af de bedste, og som er fuldstændig forpligtet til klubben – og de er bare bedre, siger han på SkySports og vender pilen mod United.

– De havde en interim manager og erstattede ham med en anden. Hvad sker der i den top fodboldklub? Hvad foregår der? Og det er bare noget, der drypper ned af. Hvis du får en ind, der vil være der på det lange stykke og har et ønske om at gøre dem bedre, så følger alle med, siger han.

Sheringham tror ganske enkelt, at der er spillere på holdet, som ikke leverer deres bedste, før der kommer en permanent manager ind.

– Når du spiller for den slags manager (en interim som Rangnick,red.), så tænker du “Han er der ikke næste sæson, jeg behøver ikke arbejde så hårdt, han er snart væk, og så kan jeg arbejde for den næste.” De vibes er der, og du kan se det over hele banen, siger han.

Den tidligere engelske landsholddspiller spillede for United under Sir Alex, hvor at alle trak i den samme retning, men han prøvede også i Tottenham det modsatte. Og han ser det som forskellen på de to Manchester-klubber i skrivende stund.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

United-spillere undskylder ovenpå City-nederlag

Næste artikel

Ferdinand chokeret over Rashford-rygter

ANNONCE