United-spillere undskylder ovenpå City-nederlag

Flere Manchester United-spillere har efter City-nederlaget i søndags valgt at dele deres tanker på sociale medier.

Jadon Sancho har på Twitter valgt at offentliggøre et opslag, hvori han underskylder til klubbens fans ovenpå 1-4-nederlaget til Manchester City i søndags.

Den 21-årige englænder scorede kampens enlige mål for De Røde Djævle, da han udlignede til 1-1 i midten af første halvleg, efter holdet tidligere var kommet bagud på mål af Citys Kevin De Bruyne efter blot fem minutters spil.

Efter pausen kollapsede United totalt, og med kun 21 procent af boldbesiddelsen lykkedes det ikke holdet at registrere et eneste skud mod mål.

Ikke mange United-spillere kunne derfor være deres indsats bekendt, men alligevel viste Jadon Sancho lidt af, hvorfor klubben valgte at hente ham ind fra Dortmund i sommer.

Det er dog ikke kun folk udenom klubben, der mener, at Uniteds præstation på ingen måde var god nok. Sancho siger det nemlig også selv.

Han skriver følgende i sit tweet: “Jeg undskylder til fansene… Det er ikke godt nok. Vi er nødt til at se på os selv som spillere og arbejde hårdt for at forbedre tingene. Vi vil fortsætte med at kæmpe.”

Det er ikke kun den engelske kantspiller, der har set sig nødsaget til at dele sine tanker på sociale medier.

David De Gea valgte nemlig kort efter kampen at dele et billede af sig selv, hvor han nærmest ligger i fosterstilling med blikket rettet ned i jorden.

Efter kampen blev United-spillerne kritiseret af eksempelvis Roy Keane for at virke totalt opgivende, men det forsøger målmanden at forsvare.

Til billedet har han tilføjet teksten: “En eller anden dag vil vi få klubben tilbage til det stadie, den fortjener. I dag (søndag) var endnu et dårligt moment i en svær sæson, men når vi stadig er nødt til at forsvare trøjen, vil vi ikke give op.”

Manchester Uniteds næste kamp løber af stablen på lørdag den 12. marts, når Tottenham gæster Old Trafford i Premier League.