Sky-journalist: Flere profiler tilbudt til United – der har takket nej

Manchester United har på transfervinduets sidste dag fået tilbudt flere profilerede navne, som klubben dog ikke har været interesseret i at forfølge.

Det kan nogle gange gå vildt for sig på sidste dag i et transfervinduet.

Denne tirsdag er ingen undtagelse. Selv i Manchester United har der været gang i rygtemøllen, selvom der længe ikke var forventet nye tilgange, efter at klubben havde hentet en angriber ind i Wout Weghorst.

De røde djævle meddelte tirsdag ved middagstid, at Christian Eriksen er ude frem til slutningen af foråret. Kendskabet til omfanget af danskerens skade fik angiveligt klubben ud på transfermarkedet efter en ny midtbanespiller.

Flere engelske medier skriver, at United har været på efterspørge i flere europæiske storklubber, men der er også kommet henvendelser den anden vej. Det skriver Dharmesh Sheth, der er journalist på Sky Sports, på Twitter.

Sky Sports-journalisten skriver, at de røde djævle har fået tilbudt at hente blandt andet Isco, Houssem Aouar, Saul Niguez og Yannick Carrasco. Men ifølge Dharmesh Sheth har United ikke haft nogen interesse i de nævnte spillere. Klubben har derfor afslået tilbuddene.

1 kommentar
  1. Heldigvis har klubben afslået disse tilbud….Sabiztser er en fin signing, også fordi det er leje med købsoption.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Medier: Sabitzer ankommer til lufthavnen - flyver til England

Næste artikel
Bruno Fernandes scorer mod Leeds

Lyntilbud: Oplev braget mod Leeds

ANNONCE