Smith: Premier League bør komme først

Dermed går den tidligere Ellan Road-yndling også imod manager Sir Alex Ferguson, der umiddelbart før Nevilles skade i august måtte tage afstand fra…

Dermed går den tidligere Ellan Road-yndling også imod manager Sir Alex Ferguson, der umiddelbart før Nevilles skade i august måtte tage afstand fra backens forslag.

Det gik ud på, at Fergusons hjertebarn Champions League, som skotten så gerne vil vinde for anden gang i sin managerkarriere, blev nedprioriteret på niveau med FA Cuppen, så kræfterne kunne samles fuldt ud om at tage kampen op med Chelsea i Premier League fremfor ikke at vide, hvilket trofæ der egentlig havde førsteprioritet – Smith er enig.

“Jeg ville gå efter Premier League, ingen tvivl dér. I det lange løb er den mest tilfredsstillende at vinde, for det er det du kæmper om uge efter uge og dermed også den, du koncentrerer det meste af din tid omkring.”

“I denne klub er der opstået stolte traditioner omkring Premier League, og jeg mener det er den, vi først og fremmest må prøve på at vinde. Der er intet, der kan overgå Premier League-trofæet og vi har spillerne, der kan vinde det” udtaler Smith, der aldrig vandt noget af betydning i Leeds, til Uniteds officielle magasin.

Forrige artikel

Shittu: Mikel vil ikke til United

Næste artikel

Varm op til Manchester Derbyet

ANNONCE