Shittu: Mikel vil ikke til United

Ifølge den kontroversielle repræsentant for et af verdens angiveligt største talenter, så skal John Obi Mikel under ingen omstændigheder til Old Trafford…

Ifølge den kontroversielle repræsentant for et af verdens angiveligt største talenter, så skal John Obi Mikel under ingen omstændigheder til Old Trafford – sådan har det hele tiden været og sådan forbliver det.

Ved Mikels længe ventede tilbagevenden til Lyn tidligere på ugen, udtalte Shittu ellers, at han ikke kendte noget til Mikels fremtid og at han ikke ville afvise noget. Men det gør han efter en middag med spilleren i går nu igen – Mikels fremtid skal ligge i Chelsea og ikke som rød djævel.

“Det eneste jeg kan fortælle dig er, at han aldrig har ytret ønske om at spille for Manchester United. Det har han aldrig nogensinde sagt, så hvis folk fra Lyn siger han har det, er det mig en gåde, hvor de har det fra. Da vi snakkede sammen over en middag i går, gentog han, at han ikke vil til Manchester United, og det er ham, der skal tage beslutningen – ikke mig. Jeg er kun hans agent og rådgiver”

“Jeg tror tingene snart falder på plads, også selvom nogle af de involverede måske vil have interesse i at forlænge sagaen. Det har vi imidlertid ikke, det eneste vi er interesserede i er spillerens bedste. Han har sagt så mange gange at han ikke vil til United, og det skal jeg personlig sørge for han ikke kommer,” lover Shittu.

Dog skal den afrikanske agent lige have ryddet et enkelt lille problem af vejen. Han hedder Morgan Andersen og er sportsdirektør i Lyn, og da han hørte om Shittus seneste udtalelelser, var modsvaret klar fra nordmanden. Det kan godt være Mikel ikke vil til United, men Andersen sælger ham ikke til Chelsea uanset hvad.

“Jeg kan ikke se ham som Chelsea-spiller. Men jeg kan til gengæld se, at han har indgået en fire-årig kontrakt med Manchester United, som gælder fra det tidspunkt, han får opholdstilladelse i England.”

“Jeg synes han tog et fantastisk valg i Manchester United, for de er kendt for at unge spillere får succes hos dem. Og nej, vi sælger ham ikke til Chelsea. Vi har en aftale med Manchester United og vi løber ikke fra vore aftaler. Vi sørgede for, at han fik det præcis som han ville have det, før han skrev under på den. Den er indgået fuldkommen efter bogen,” lyder det fra Andersen.

Vi må formentlig forberede os på flere hektiske uger i sæbeoperaen John Obi Mikel/JohnShittu/Manchester United/Chelsea/Lyn, som efterhånden har flere afsnit end Glamour kan prale af.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Timm anbefaler United for Mikel

Næste artikel

Smith: Premier League bør komme først

ANNONCE