Solskjær: Mål nummer to var meget vigtigt

Det var en lettet og glad Ole Gunnar Solskjær, der kunne se sit hold vinde 2-0 i Granada i første kvartfinale i Europa League-turneringen.

Manchester United drog i aftes til Granada og slog spanierne med 2-0, hvoraf det sidste mål kom på et sent straffespark. Manager Ole Gunnar Solskjær er glad og lettet over, at man fik lagt et mål mere på.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Mål nummer to var meget vigtigt. En 1-0-føring, hvor man har mistet tre spillere, er ikke en god position at være i (frem imod returopgøret, red.). Jeg mener ikke, at vi fortjente de gule kort, men det kan vi intet gøre ved. Resultatet er jeg selvfølgelig glad for, fortæller Solskjær.

De tre gule kort, den norske chef taler om, er de, som Luke Shaw, Harry Maguire og Scott McTominay fik gravet til sig, som dermed giver dem karantæne frem imod næste kamp. Førstnævnte tog Solskjær også ud tidligt, men han afviser, at der skulle være tale om en skade.

– Udskiftningen af Luke var egentlig bare for at beskytte ham. Han skal nok være klar i weekenden, siger Solskjær, der dog hæfter sig mere bekymret overfor Marcus Rashford:

– Det er samme skade som før, der er tale om, og han er ikke helt ovre den. Forhåbentlig bliver det ikke værre end det er nu, og han spillede også 65 minutter mod Brighton. Jeg tænker, at han er klar på søndag. Hans mål var sensationelt.

Det er en udekamp til hovedstaden, der står på menuen søndag, når man skal møde José Mourinhos Tottenham i Premier League. Efter det er det atter Granada på næste torsdag, som venter i returopgøret.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Karakterbogen: Stabil indsats mod hårdt kæmpende Granada-spillere

Næste artikel

James: Vigtig sejr for os

ANNONCE