Solskjær nedtoner De Gea-drop

De Gea kæmper i denne sæson med at genfinde sit vanlige topniveau. I dag blev han igen skurken med et drop i begyndelsen af kampen mod Everton.

De Gea har i denne sæson modtaget meget kritik for hans nedadgående formkurve. I dagens kamp mod Everton gjorde Uniteds spanske målmand sig igen negativt bemærket.

Efter knap tre minutters spil, holdte De Gea for lang tid på bolden, inden han udførte sit udspark i eget felt. Calvert Lewin sprang op og blokerede De Geas spark, hvor bolden efterfølgende trillede ind i mål til en tidlig hjemmeholdsføring. En graverende fejl for den 29-årige målmand, der kæmper for at genfinde sit topniveau. 

Ole Gunnar Solskjær var efter kampen ude og nedtone episoden til BBC Sport.

– Det er noget, der sker i fodbold en gang imellem, hvis man tager sig for lang tid på bolden. Calvert-Lewin jager altid alt, og det er uheldigt, at den (bolden, red.) går i mål. Vi svarede tilbage og fik det mål, vi fortjente, lød det fra nordmanden.

Dagens målmandspræstation vil uundgåeligt skabe mere debat om, hvorvidt Dean Henderson kan og bør overtage tjansen som førstemålmand til sommer.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karakterer: Blandede bolsjer i uafgjort

Næste artikel

United investerer i ny analyseafdeling

Relaterede artikler
Total
0
Share