Gary Neville bebrejder David de Gea for tabte point

Den spanske målmand ødelagde kampen på Emirates for Manchester United med sit drop i første halvleg, mener klubbens tidligere kaptajn Gary Neville.

6’erens kommentator Morten Bruun kaldte det et djævelsk spark fra Xhaka. Manchester United-legenden Gary Neville kalder det for et drop af David de Gea. 

Arsenal kom foran 1-0 på et langskudsmål af den scweiziske midtbanespiller – en mærkelig situation, hvor bolden tilsyneladende knækkede i luften. Neville er imidlertid ikke i tvivl om, at Uniteds målmand burde have taget den. 

– Jeg synes, David de Gea laver en stor fejl, og hvis vi skal være ærlige, så var det dét, der gjorde, at Manchester United tabte kampen. Det tillod, at Arsenal kunne basere deres anden halvleg på kontraangreb, siger Neville i Sky Sports-studiet efter kampen. 

Ironisk nok tager den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher Uniteds målmand i forsvar, og det forstår Neville ikke. 

– Jeg forstår ikke, hvad Carragher kan være i tvivl om. Bolden gik i ind i midten af målet på et spark fra 30 meters afstand, siger han. 

Manchester United tabte kampen 2-0, og har dermed overgivet top 4-pladsen til Arsenal igen. 

Forrige artikel

Spillerkarakterer: Enkelte spillere lyser op efter skuffende nederlag

Næste artikel

Highlights: Uskarpe United tabte til Arsenal

ANNONCE