Spillerkarakterer: Greenwood stjæler rampelyset

Dagens karakterer afspejler forskellen i præstation mellem de defensive og de offensive kræfter.

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea – 4

De Gea er tæt på dumpekarakter i dag hvor han igen ser skidt ud ved nærmeste stolpe på Bournemouths første mål og igen i anden halvlegs start hvor kun en skdit afslutning af Danjuma holder De Gea fra at blive ydmyget. Han satte konsekvent sine forsvarere under pres med dårlige afleveringer bagfra og kan i dag ikke engang putte et plaster på såret med gode redninger, for han lavede ikke nogen.

Aaron Wan-Bissaka – 6
FInt involveret frem i banen og gav ikke for meget væk bagi. Er millimeter fra at få en flot assist men Rashford var spinkelt offside efter at have prikket den i mål. Havde et par udmærkede indlæg i boksen, men man savner at han kigger mere op og finder en specifik spiller.

Harry Maguire – 4
En af de dårligste kampe jeg kan huske han i spillet i United. Lavede et utal af fejl med bolden og kunne nemt være blevet straffet yderligere. Ser også skidt ud på Bournemouths mål hvor han egentlig laver tre små fejl på fem sekunder. Særligt Stanislas tunnel på ham på målstregen var utilgivelig.

Victor Lindelöf  (ud 45)- 6
Kan måske cleare bolden ved Bournemouths første mål. Ellers synes jeg han spillede roligt og tålmodigt og havde fint styr på Josh King. Var den mere sikre skanse af de to centerbacks i dag.

Luke Shaw – 6
En klassisk Luke Shaw præstation. Er ikke til at klage over. Kommer med frem til tider og ser solid nok ud bagved og løber som sædvanligt masser af kilometer. Ikke en spiller man lagde så meget mærke til i dag, men var faktisk tæt på at komme på tavlen sent i kampen.

Nemanja Matic (ud 67) – 6
Har en grim aflevering der sætter Bailly under pres hvilket resulterer i Bournemouths straffespark. Med bolden var han som i de seneste kampe god til at rotere bolden og holde tempoet centralt på banen.

Paul Pogba – 7
Nogle vil måske mene det er en høj karakter i en kamp hvor Pogba ikke strålede. Jeg synes franskmanden skal have ros for at have forenklet sit spil. Han gør oftere det nemme og det sikre og holder gang i tandhjulene, noget som man mange gange har efterspurgt fra ham. Krydrede med et par ultrapræcise lange afleveringer en gang imellem er det en god præstation af Pogba på den dybtliggende midtbane.

Bruno Fernandes – 8
Hvad er der snart tilbage at sige om ham. Endnu en gang er han omdrejningspunktet for al Uniteds offensive kreativitet. Tilbyder sig konstant og er igen både på tavlen med mål og assist.

Marcus Rashford (ud 80) – 6
Er måske stadig den spiller vi forventer os mere af. Har en fremragende aflevering til Fernandes i første halvleg, scorer et sikkert straffespark og får et mål underkendt ved en snæver offside. Det lyder jo godkendt, men man føler han kan bidrage med mere.

Anthony Martial (ud 80) – 7
Målet er fantastisk sparket og trækker væsentligt op. Har også fine løb og deltager udmærket i kombinationer, men forsvinder også i perioder fra kampen. Måske er det naturligt for en spidsangriber så vil ikke klandre ham for meget for det.

Mason Greenwood (ud 75) – 8 (Kampens Spiller)
Sikke et talent. Viser to gange (igen) prøver på sin vidunderlige sparketeknik og dræberinstinkt. Førsteberøringerne sidder også lige i skabet hele kampen igennem, om det så er i boksen eller midt på banen får han altid et godt touch og en god vending når han modtager bolden. Imponerende præstation.

Indskiftere:

Eric Bailly (ind 45) – 5

Ser tvivlsom ud i hans første 5-10 minutter hvor alt sejler i Uniteds defensiv. Slår nok ikke Lindelöf af baseret på dagens præstation.