Greenwood hyldes efter stor præstation

Ole Gunnar Solskjær og Marcus Rashford storroser unge Mason Greenwood efter dagens kamp mod Bournemouth

18-årige Mason Greenwood har scoret 15 mål i denne sæson. Et helt absurd målsnit i den unge angribers debutsæson, som bare bliver ved med at score, hver gang han får chancen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I dagens kamp viste Greenwood endnu engang prøver på sit enorme talent ved at udplacere Ramsdale to gange i Bournemouth-buret på overlegen vis.

Og det er ikke kun omverdenen, der taber underkæben hver gang United-talentet folder sig ud. Solskjær og Rashford er også imponeret.

– Venstreben, højreben han (Greenwood, red.) kan virkelig afslutte. Han er komfortabel i begge sider. Jeg har ikke lyst til at putte for meget pres på ham, men i stedet bare lade ham spille fodbold, hvilket er hvad han gør. Det er en stor bonus at have ham på holdet, fortalte Rashford til BT Sport efter kampen.

– Han (Greenwood, red) er en fantastisk målskytte. Momenterne, hvor han scorede, var meget vigtige for os i dag. Han er en meget, meget talentfuld dreng, og vi vil støtte og styre ham bedst muligt. Mason (Greenwood, red.) er en af de bedste afsluttere jeg har oplevet og arbejdet med. Han er så rolig. Han ved, hvor han skal afslutte henne, om så det er på træningsbanen, her eller i haven, fortalte Solskjær efter kampen.

 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Masser af underholdning på Old Trafford i 5-2 sejr

Næste artikel

Spillerkarakterer: Greenwood stjæler rampelyset

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share