Stam sætter sit stjernehold

Jaap Stam var en kompromisløs forsvarsspiller og den kontante forsvarsspiller har nu valgt de 11 bedste spillere, han nåede at betræde en fodboldbane med. Blandt dem har fem kolleger fra Manchester United-tiden fundet vej til startopstillingen.

I disse Corona-tider, hvor samtlige fans hungrer efter fodbold, bruges meget af tiden på at mindes de gode, gamle dage. Klubber verden over genudsender tidligere kampe, ligesom mange store profiler bliver bedt om at udpege de bedste spillere, de nogensinde har delt en grønsvær med. 

Den opgave har Manchester United officielle hjemmeside nu også stillet den tidligere forsvarsgeneral Jaap Stam, som i sin karriere nåede at optræde i United-trikoten fra 1998 til 2001, har valgt en håndfuld af holdkammeraterne fra tiden, hvor han blandt andet vandt tre mesterskaber i træk og var en vigtig del af det mandskab, der vandt the Treble i 1999. 

Gary Neville får pladsen på højreback, mens David Beckham og Roy Keane indtager to af positionerne på firemandsmidtbanen. Oppe foran er der valgt to United-spillere, nemlig Dwight Yorke og Andy Cole. Holdet indeholder blandt andet også Alessandro Nesta, Philip Cocu og Boudewijn Zenden, men til gengæld er der ikke blevet plads til spillere som Peter Schmeichel, Paul Scholes, Ryan Giggs eller den nuværende United-manager, Ole Gunnar Solskjær. 

Jaap Stams hold;

Ronald Waterreus; Gary Neville, Stan Valckx, Alessandro Nesta, Arthur Numan; David Beckham, Roy Keane, Philip Cocu, Boudewijn Zenden; Andy Cole, Dwight Yorke.

Jaap Stam kom til klubben i sommeren 1998 og nåede 127 kampe for De Røde Djævle, før han kort inde i sæsonen 2001/02-sæsonen blev solgt til Lazio. En beslutning som tidligere manager Sir Alex Ferguson siden har indrømmet var en fejl.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

United-legender hjælper klubben med at ringe ud til ældre fans

Næste artikel

Sky: Premier League kan blive spillet færdigt på fem uger

ANNONCE