Stor United-søndag på Den Glade Gris

Manchester United møder i morgen Chelsea og du kan se på den på Den Glade Gris, hvor OldTrafford.dk er med til et arrangement for Manchester United-fans.

Til søndagens store kamp imod Chelsea er OldTrafford.dk medarrangør til et arrangement for fans på Den Glade Gris.

Alle er som altid velkomne til at se kampen på Den Glade Gris, der ligger i Lille Kannikestræde i København.

Der åbnes klokken 13.

Klokken 14 begynder et lukket arrangement på første sal, hvor den tidligere Manchester United-spiller Mads Timm kommer og fortæller om oplevelserne i verdens største fodboldklub. Han nåede kun få minutters Champions League-fodbold for United, men oplevede at være under Sir Alex Fergusons hårde hånd i klubben og er klar til at tale ud om de oplevelser.

Der er fortsat enkelte billetter til arrangementet, som kan købes på dagen for 150 kroner inklusiv en øl.

Klokken 16 åbnes der op for alle på første sal, før Manchester United besøger Stamford Bridge klokken 17. Kampen vises på alle etager.

Efter Manchester United forhåbebtlig har besejret Chelsea, så byder Den Glade Gris på en gratis øl i stue-etagen og i gården. Første salen vil herefter blive lukket for at blive gjort klar til nattens Super Bowl-arrangement.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Mata skal fortsat imponere

Næste artikel

- Vi skal turde udfordre Chelsea

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share