– Sværeste periode i min karriere lige pt

Louis van Gaal indrømmede på dagens pressemøde, at det er en svær periode lige pt.

Lige siden han tiltrådte som manager i United, er Louis van Gaal flere gange blevet spurgt om det er hans største udfordring i karrieren. Indtil videre har hollænderen afvist, men på dagens pressemøde indrømmede han, at det er en vanskelig periode lige pt.

– Det er et spørgsmål som I allerede har fået svar på. Men i øjeblikket er det vanskeligt, så måske er det den største udfordring lige pt. Men du må vurdere os om et år, og ikke i en uge med ni skader og en karantæne, sagde van Gaal.

Van Gaal snakkede desuden om, at United er inde i en overgangsperiode, og det er ikke til at sige hvornår man er ovre denne. Men tror samtidig stadig på muligheden for at vinde ligaen i år.

– Som manager ved du altid hvornår du står overfor en stor udfordring. Klubben er i en overgangsfase, og man ved aldrig rigtig hvornår sådanne situationer opstår. Nu er vi midt i en sådan situation, men vi kan stadig vinde.

– Vi burde også have vundet sidste uge. Og havde vi vundet, ville vi være to point efter dem på andenpladsen. Men fordi vi nu tabte, snakker I alle på denne måde, og sætter spørgsmålstegn ved mig. Sæsonen varer altså mere end en enkelt runde, sagde van Gaal.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Van Gaal: Det er menneskeligt at fejle

Næste artikel

Rygte: Indere vil låne Andow

ANNONCE