Syv akademispillere er med på pre-season tour

Mason Greenwood, James Garner, Tahith Chong, RoShaun Williams, Ethan Hamilton, Joshua Bohui og Angel Gomes er alle rejst med førsteholdet til USA.

Jose Mourinho har taget en del unge spillere med på Manchester Uniteds pre-season tour i USA, men har til gengæld ikke inkluderet nogle af spillerne, som har været med til VM i Rusland. Det skriver lokalavisen Manchester Evening News, som var tilstede i den nordengelske lufthavn, da spillerne rejstre af sted søndag. 

Yngste mand er den 16-årige Mason Greenwood fra U18-holdet. Teenageren scorede 17 mål i 17 kampe for ungdomsholdet i seneste sæson. 

Derudover har også James Garner, Tahith Chong, RoShaun Williams, Ethan Hamilton og Joshua Bohui fået æren af at komme med. Og altså også Angel Gomes, der allerede har optrådt et par gange for førsteholdet i de forgangne sæsoner. 

Af andre interessante observationer kan nævnes, at Matteo Darmian, som ellers er rygtet mod Italien, er rejst med til USA. Til gengæld er Daley Blind, som efter alt at dømme snart er Ajax-spiller igen, ikke med. Det er Alexis Sanchez heller ikke, men det forventes, at han støder til truppen inden den første kamp den 20. juli.  

Nyerhvervelsen Diogo Dalot fra FC Porto og den nye reservemålmand Lee Grant er med. 

Her er den foreløbige trup ifølge Manchester Evening News: 

Målmænd: Sergio Romero, Joel Pereira, Lee Grant

Forsvar: Antonio Valencia, Matteo Darmian, Diogo Dalot, Timothy Fosu-Mensah, RoShaun Williams, Chris Smalling, Eric Bailly, Axel Tuanzebe, Demetri Mitchell, Luke Shaw

Midtbane: James Garner, Ander Herrera, Andreas Pereira, Scott McTominay, Ethan Hamilton

Angreb: Tahith Chong, Angel Gomes, Juan Mata, Anthony Martial, Mason Greenwood, Joshua Bohui

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

United-legender hylder Pogba efter VM-triumf

Næste artikel

BBC: Sanchez har problemer med at komme ind i USA

ANNONCE