United-legender hylder Pogba efter VM-triumf

Rio Ferdinand, Patrice Evra og selv Roy Keane giver Paul Pogba pæne ord med på vejen, efter at han søndag blev verdensmester med det franske landshold.

Manchester Uniteds Paul Pogba har gjort, hvad meget få spillere oplever i deres fodboldkarriere. Han scorede i en VM-finale og vandt det største landsholdstrofæ af dem alle, da han sammen med Frankrig besejrede Kroatien 4-2 i Moskva i Rusland. 

Bedriften har fået flere United-legender til at hylde ham offentligt. Blandt andet Rio Ferdinand der fortalte BBC Sport, at den franske United-spiller leverede en fantastisk kamp. 

– Han har et stort prisskilt hængende over hovedet, og han havde en hård sidste sæson, hvor medierne var meget efter ham. Men under VM-slutrunden har han været ansvarlig, han har spillet fremragende, og han har været en talismand for sit land, sagde Ferdinand. 

Keane: Han kan danse lige så tosset han vil nu

En af dem, som har været særligt meget efter Paul Pogba, er den tidligere United-kaptajn Roy Keane. Den iltre irer har flere gange kritiseret franskmanden for hans hår og attitude på banen, men efter VM-triumfen, lagde også Keane sig fladt ned. 

– Jeg har ikke noget imod, at Pogba danser nu. Han har fortjent at danse nu, hvor han har vundet Verdensmesterskabet. Og han kan gøre, hvad fanden han vil med sit hår, sagde Roy Keane til ITV. 

Patrice Evra er også glad for at danse, og han er også glad for Paul Pogba. Uniteds forhenværende franske venstreback meldte sig i koret af legender, som roste midtbanespilleren. 

– Se lige det der! Respekter ham! Hvorfor respekterer I ham ikke? Respekter ham, råbte Patrice Evra i en video, som han selv lagde op på de sociale medier umiddelbart efter, at den 25-årige midtbanespiller havde scoret til 3-1. 

Paul Pogba blev den første Manchester United-spiller nogensinde, som har scoret i en VM-finale. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Ugens rygter

Næste artikel

Syv akademispillere er med på pre-season tour

ANNONCE