Ten Hag bekræfter: Sancho er tilbage i truppen mod Forest

Jadon Sancho er klar til at gøre comeback. Det fortæller Erik ten Hag, der har udtaget englænderen til opgøret mod Nottingham Forest.

Onsdag er det 103 dage siden, Jadon Sancho sidst var i aktion for Manchester United, da de røde djævle gæstede Chelsea den 20. oktober 2022.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Englænderen er omsider tilbage i truppen, når United onsdag aften får besøg af Nottingham Forest i den anden semifinale i ligacuppen. Det bekræfter manager Erik ten Hag på et pressemøde forud for kampen.

Den unge englænder har været i Holland på personlig specialtræning i tæt samråd med Manchester Uniteds trænerteam. Undervejs har Ten Hag tilkendegivet, at Sanchos specialtræning både havde fysiske og mentale aspekter og i den forbindelse har spilleren lukket helt ned for sin tilstedeværelse på de sociale medier.

Sancho vendte tilbage til træningsanlægget i sidste uge, men Ten Hag har sammen med spilleren vurderet, at det var bedst at starte stille op og tage en dag ad gangen i forhold til Sanchos tilbagevenden til resten af truppen.

På pressemødet meddelte den hollandske United-manager, at også Anthony Martial er tilbage i truppen efter at have været fraværende i nogle kampe. Scott McTominay er derimod ude med skade og vil ikke være til rådighed onsdag aften.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

2 kommentarer
  1. Vidunderlig nyhed vedr. Sancho…..krydser alt hvad der kan krydses for et vellykket “comeback”

    Fint at Martial også er klar igen….

    GGMU

  2. Virkelig en god nyhed. Det tæller jo nærmest som et januar-indkøb at have ham til rådighed igen.
    Og så håber jeg inderligt at Martial kan holde sig skadesfri, jeg kan sgu virkelige godt lide ham.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Tyske Bild: United forhandler om Bayern-spiller

Næste artikel

Optakt: Finalen skal i hus

ANNONCE