Tyske Bild: United forhandler om Bayern-spiller

Ifølge to tyske journalister fra avisen Bild forsøger Manchester United at hente Marcel Sabitzer i Bayern München.

Manchester United er for alvor hoppet ind i markedet på deadline day, efter at klubben tirsdag ved middagstid har meldt Christian Eriksen ude frem til slutningen af april eller begyndelsen af maj.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Christian Falk og Tobi Altschäffl, der begge arbejder for den tyske avis Bild, skriver tirsdag eftermiddag, at de røde djævle er i forhandlinger med Bayern München om klubbens østrigske midtbanespiller Marcel Sabitzer.

De to journalister, som regnes for at være troværdige, skriver intet om, hvorvidt det drejer sig om en lejeaftale eller et køb. De tilføjer, at også Chelsea er i kontakt med Bayern om Sabitzer,

Også Fabrizio Romano og Sky Sports bekræfter historien.

28-årige Marcel Sabitzer kom til Bayern München i sommeren 2021. Han har spillet 24 kampe for de tyske mestre i denne sæson, hvoraf 11 har været fra start. Siden nytår er det kun blevet til en enkelt indskiftning i tre kampe.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

3 kommentarer
  1. Helt sikkert en spændende mulighed. Som jeg husker ham fra Red Bull(kan ikke huske hvilken af dem), en dynamisk spiller der kan være med i begge ender af banen.

  2. Helt enig med Søren her….

    Det er en udemærket spiller der dog aldrig rigtigt har slået igennem i Bayern….men bestemt spændende, måske på leje med købsoption.

    GGMU

  3. Lyder som et spændende køb/leje. Der er nu også brug for forstærkning på midtbanen da Casemiro og Eriksen er lidt oppe i alderen.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag om Eriksen-skade: Vi holder os til strategien

Næste artikel

Ten Hag bekræfter: Sancho er tilbage i truppen mod Forest

ANNONCE