Ten Hag: »Hvis de ikke vil have mig, tager jeg et andet sted hen og vinder trofæer«

Ved pressekonferencen efter FA Cup-finalen svarede den triumferende manager på journalisternes spørgsmål – flere af dem omhandlende hans og klubbens fremtid.

Manchester United leverede noget, der lignede sæsonens bedste præstation i FA Cup finalen i dag.

I første halvleg sendte holdets unge stjerner Alejandro Garnacho og Kobbie Mainoo to mål i nettet bag Ortega. De to mål skulle senere vise sig at være tilstrækkelige til at overvinde Premier Leagues regerende mestre, og sikre United pokalen.

Efter kampen var der som sædvanligt pressemøde med Erik ten Hag. I forlængelse af de seneste rygter, der har omhandlet United-managerens fremtid i klubben, var flere journalister interesserede i at høre om de snarlige planer.

Flere medier har nemlig hævdet, at klubben har haft samtaler med potentielle erstatninger, men Ten Hag påpeger, at han ikke ved noget om det.

– Måske har du nogle kilder, der siger, at klubben har talt med andre managere. Det har jeg ikke. Jeg kan ikke sige så meget om det.

Det lader ej heller til at han har fået forsikringer fra ledelsen om at han forbliver United-manager.

– Det er de samme spørgsmål hele tiden. Skal jeg gentage mig selv 20, 30 og 50 gange? Jeg taler ikke med dem hver dag for at få forsikringer.

– Hvis de ikke vil have mig længere, tager jeg et andet sted hen og vinder trofæer; det er dét, jeg har gjort hele min karriere, sagde Erik ten Hag.

Selvom træneren blev provokeret af nogle af spørgsmålene, var han ikke til at pille ned. Han udtrykte ved lejligheden gentagne gange sin store glæde ved sejren.

– Jeg nød virkelig den her finale. Især den måde vi spillede på. At man spiller på dette niveau mod det bedste hold i verden, det er jeg glad for at se.

– Jeg er virkelig glad. De har potentiale til at nå standarderne for topfodbold.

– Emirates FA Cup’en var absolut på min bucket list. Det er et kæmpe trofæ. Det var virkelig en holdpræstation.

8 kommentarer
 1. Tja en dag som idag kan jeg godt mærke tvivlen snige sig ind….hmm

  Men uanset hvor meget jeg har nydt kampen idag og mærkede en lille glædeståre i øjenkrogen må jeg lige tvinge mig selv til at huske de alt for mange lavpunkter vi alle sammen nærmest lamslået har oplevet i denne sæson, og det faktum er nødt til at være det tungeste argument for et træner skifte nu, tavlen skal vaskes ren, herunder på træner positionen og i spillertruppen.

  EtH hjemtog to Pokaler til klubben i de to sæsoner han havde ansvaret….det er flot, men EtH satte samtidigt for mange negative rekorder især i den sidste sæson og det går ikke.

  Den sympatiske hollænder fik en flot afsked på Wembley, det fortjente han og kan helt sikkert bruge denne triumf som springbræt til en ny stor klub.

  Jeg vil ønsker ham alt det bedste og medvind og succes i hans næste job.

  GGMU

 2. Jeg støtter ham stadigvæk, som jeg har gjort hele vejen.
  Jeg har stadigvæk svært ved at se, en anden manager få mere ud af det spillermateriale, ift. deres indstilling til tingene.
  Mener jeg har skrevet det tidligere, men Klopps første sæson for Liverpool gav en 8. plads og året efter en 4. ETH gjorde det godt nok omvendt, men Klopp vandt ikke nogen pokaler i de to år.
  Klopp havde lovet Liverpool et trofæ inden hans 4. træner-år i klubben. Tænk hvis alle omkring United havde fået samme besked af ETH. Havde vi så været glade eller?
  Alle skriver at Klopp har været en stor succes hos Liverpool, og uanset om man er enig i det eller ej, så er hans pokalskab med Liverpool over en 10-årig periode:
  1 engelsk mesterskab, 1 FA Cup-titel, 2 Carabao Cup-titler, 1 Champions League-titel, 1 VM for klubhold.

  Personligt synes jeg ikke det er noget særligt, og jeg vil ikke lave en større titel-analyse, men blot fremhæve at i Klopps periode har Liverpool vundet ligeså mange mesterskaber som Leicester, og alle pokalerne er kommet i en lille periode i hans tid i Liverpool.
  Jeg er hverken enig eller uenig i jeres argumenter for at skifte manageren, men ser det slet slet ikke som en nødvendighed, og jeg vil ikke gå ind i ETH køb, spillestil osv, men vælger United at skifte manager, og han ikke vinder noget indenfor 2 sæsoner, skal han så også bare fyres? – og så kan vi fortsætte i det uendelige med trænerskift, fordi den engelske liga og pokaler trods alt er svære at vinde.

  Man gav vel ETH en kontrakt på 3 år, fordi man troede på hans projekt. Hvis ikke han får lov til, at fuldføre kontrakten, kan man jo ikke stemple ham for hans projekt. Come on 2 titler på 2 år, er sgu flot…

 3. OH

  Jeg syntes det er nogle gode og bestemt valide pointer du bringer på banen her, men som du nok ved har jeg længe været kritisk overfor EtH, når man ser på dine argumenter så er det svært at være voldsomt uenig, jeg tillader mig dog at gå et spadestik dybere og her syntes jeg der er meget at komme efter I forhold til EtHs præstationer, men uden også at gå i detaljer holder jeg fast i at et friskt kanvas og dermed en(dnu) ny start en det bedste set i lyset af Sir Ratcliffe og Co’ indtog i klubben.

  Men jeg må så også indrømme at sejren over City igår betyder at jeg nok godt kan leve med at EtH får en sæson mere til at bevise at kan løfte præstationerne over de nødvendige 38 kampe i ligaen og bringe holdet tættete på ihvertfald top 4 og jo allerhelst mesterskabet.

  Evt nye indkøb skal dog som planlagt foretages af den sportslige ledelse og ikke kun være EtHs ønsker….selvfølgelig i et samarbejde.

  GGMU

 4. TB
  Jeg kender dine begrundelser og argumenter, og er som udgangspunkt ikke decideret uenig i dem.
  Skal ETH fortsætte, skal der jo gerne være en eller anden form for fremgang, uanset om det er på banen, titler, placering osv, især fordi det nu er hans 3. sæson.

  Dog, synes jeg ikke at holdet er synderligt godt, og alt for mange spillere burde kun være reserver, eller slet ikke spille fast på et top 6 hold i PL. Det skal ETH ikke lastes 100 % for. Han har overtaget en broget blanding, efter flere managers.

  Ved godt at nogle af dem er hans køb, men en manager/klub udvælger jo en spiller ud fra det spilleren beviser på banen. At en som Antony så ikke er dygtig nok til PL, er han ikke den eneste, i MU´s historie, som ikke har været, tværtimod. Derudover er der Sancho, som så vælger at spille ego, og så bliver det jo ikke noget stærk sammentømret hold, hvor der er 12-13 rigtig gode faste spillere.

  Nyt setup i klubben, med eller uden ETH, bliver spændende at følge, men jeg søger stadigvæk, at vi tør beholde en manager i mere end 2 sæsoner!

 5. OH

  Tro mig, der er intet jeg hellere så end vi kunne beholde en manager længere end 2 sæsoner….😊

  Og det må vel aldrig blive en vane at fyre vores manager lige efter en FA Cup triumf….😅

  Mht spillertruppen er vi helt enige…

  Der skal renses gevaldigt ud og så skal der hentes et par store profiler med den rette kvalitet…

  Vi bør dog også i endnu højere grad satse på ungdommen, det har ihvertfald vist sig at det sagtens kan betale sig både økonomisk men bestemt også.på banen…Garnacho, Mainoo og til dels Amad, vi har også et par store talenter ude på leje, bl.a Pellistri og Mejbri…

  Så på den front syntes jeg vi ser helt fornuftige ud…😎👍

  1. Lidt sent til festen her, men tillykke til os alle med FA-cuppen.
   Ser man isoleret på pokalturneringen, har det vel nok været dramatisk og underholdende. Både med finalen i lørdags, og selvfølgelig den ikoniske Liverpool-kamp. Semifinalen er også svær at glemme, skulle jeg mene haha. Alt i alt, en skøn rejse.

   Meget glædeligt også at se vores allesammens oldtrafford.dk-legende tilbage på hjemmesiden igen. Fantastisk. Og nu måske med en lidt mere blød indstilling til ETH? Hvem ved.

   Sidst må jeg sige bravo til OH’s indlæg. Dem alle. Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv. Knivskarpe ræsonnementer fra start til ende.

   Jeg ser stadigvæk ikke nogen tilgængelige trænerkandidat være en mere attraktiv mulighed for os end ETH.

   Med det spillermateriale vi har til rådighed, sammenholdt med den indstilling spillerne har til tingene, så mener jeg at forventningerne er urealistiske.
   I lørdags så vi hvordan det kunne se ud hvis spillerne dedikerer sig og alle rykker i samme retning; den retning træneren har udstukket.
   Finalesejren tilskriver jeg i høj grad at ETH taktisk udmanøvrerede Guardiola. (Og spillerne besluttede at følge taktikken). City fik aldrig lov til at udfolde deres spil. Ret beset havde vi jo holdt rent bur imod dem hvis vi havde haft en rigtig målmand. Jeg synes sgu at det var et taktisk svendestykke.

   Også fornemt at OH minder os om bundlinjen for den hidsige frelser fra Liverpool. Jeg indser at jeg har dårlig hukommelse. For det er da ved Gud ikke en frelsers meritter, det Kloop kan fremvise over et helt årti. Ikke efter min mening. Og ETH er allerede to trofæer foran ham, efter sæson nummer to.
   Jeg synes det er tankevækkende hvordan opfattelsen af tingene kan være så forskellig i de to klubber. Navnlig når nu Liverpools situation før Klopp, er så sammenlignelig med den situation vi selv befinder os i.

   Så tak for at inddrage det perspektiv til debatten OH.

 6. Sir Jim Ratcliffe – “local Manchester lad”, der bor i London og i skattelyet Monaco – og er “a lifelong United supporter”, som har sæsonkort til Stamford Bridge og ingen rigtig har set på Old Trafford i de sidste 30 år, udtalte tidligt i forløbet: “Uniteds fans må være tålmodige. Se hvad Arsenal har valgt at gøre med Arteta, og hvor godt deres projekt er i dag”.
  Nu afskaffer han sammen med et slæng af funktionærer/direktører fra City, Newcastle og Brighton reelt managerposten, så vi i stedet får en head coach – en nikkedukke og yes-man – der ligesom Ole vil være dybt taknemmelig for jobbet og gøre, hvad han får besked på. Held og lykke med det ‘projekt’!

 7. TB
  Helt enig i det med talentudviklingen og brugen af de spillere. Gør ondt i øjnene at se på spillere, der “bare” kommer til klubben for at score de +2 mio i løn, uden egentlig at gøre noget synderligt væsen af sig.
  Så hellere bruge et ungt upcoming hold der virkelig fighter og vil det her, og så blive nr. 6, men jeg er jo heller ikke så titel og forgange tider-fokuseret, som andre 🙂
  Men nok om sæsonen der er gået. nu vil vi dælme se noget hurtig forandring, udrensning (gerne en hurtig start på det) og planlægning af fremtiden – bliver meget meget spændende..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Resumé: WE ARE THE CHAMPIONS!

Næste artikel

Champagne-drikkende Højlund: »Jeg synes, det er meget godt«

ANNONCE