Ten Hag: Klart straffe

Ten Hag var efter dagens kamp bekymret over den manglende skarphed foran mål, men var tilfreds med første halvleg

Manchester United led lørdag aften sæsonens første nederlag og for Erik ten Hag var der både gode præstationer og noget, man skal gøre bedre.

– Jeg var tilfreds med første halvleg, men vi skulle have scoret. Vi skabte chancer, pressede godt og havde flere muligheder for at score. Vi fik tre advarsler hurtigt og det må ikke ske. Anden halvleg startede ikke godt, sagde Ten Hag efter kampen og fortsatte:
– Præstationen var ikke god mod Wolves, men der fik vi et resultat. I dag var præstationen ok, men vi skulle have vundet. Jeg er ikke bekymret for vores angrebsspil, men jeg er bekymret for vores manglende mål. Dette ved vi og det var derfor vi købte en angriber.

Ten har blev efter kampen spurgt indtil om han mener, der var straffe, da bolden ramte Cristian Romero på hånden.

– Klart straffe. Han får bolden til at skifte retning, sagde Ten Hag.

2 kommentarer
 1. Tja hvad skal manden dog sige uden at nedgøre sine spillere….håber dog han fortæller dem sandheden med de store bogstaver i omklædningsrummet bag lukkede døre…han har dog en pointe med det manglende straffespark, ved godt at dommerne har fået besked på ikke at give straffe hver gang der er hånd på bolden i feltet, hvilket jeg syntes er fint, men når hånden/armen flagre uden for kroppen
  og dermed blokker boldens retning mod mål må det vel betyde at forsvarspilleren gør sig “bred” syntes ikke det er undskyldning at der er kort afstand fra bold til arm i den situation.

  Men jeg har heller ikke dommekort, det må være et dommerskøn, men måske VAR burde bede dommeren om at se situationen igen på skærmen selvom det ikke var en åbenlys fejl der ku ses fra månen.

  GGMU

 2. Jeg synes det er underligt, der ikke er straffe.
  Han kommer flyvende, ind foran bolden og manden, og forhindrer boldens frie retning mod mål, med en hånd som flagrer ud fra kroppen oppe i skulderhøjde, og ikke bruges til at støtte eller holde balancen med.

  Men ak ja… Dommerkendelse og VAR, kan jo virkelig sætte folks p.. i kog 😀

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Onana: Jeg synes ikke Tottenham var bedre end os

Næste artikel

Fernandes: Vi tog ikke vores chancer

ANNONCE